Кои са най-привлекателните качества на всяка зодия

9515
Кои са най-привлекателните качества на всяка зодия
Снимка: iStock

Нека видим кои са чертите от характера на всяка зодия, които привличат другите, според астролозите:

Овен

Лоялни и грижовни, Овните ще бъдат винаги до вас и няма да ви предадат. Дори напротив, ще вървят плътно зад вас по пътя към успеха и ще ви подбутват, когато не се чувствате уверени.

Телец

Телците са романтици. Те винаги измислят креативни и нови начини, с които да изразят любовта си. Помага ви при всяка трудност, старае се да сте винаги добре и щастливи.

Близнаци

Много социални и общителни с висок интелект – това е нещото, което привлича хората на страната на Близнака. С тях никога няма да ви е скучно.

Рак

Раците са чувствителна зодия и имат много развита интуиция. Това им позволява да усещат моментално и емоциите на хората покрай тях. Така могат да действат спрямо тях и да ги привлекат на своя страна.

Лъв

Лъвовете са много чаровни и щедри, което се харесва на останалите. Те засипват любимите си хора с подаръци, жестове и изненади. Добри слушатели са и ще ви завладеят с очарователността си. 

Дева

Девите се стремят към научаването на нови знания, любопитни са и това прави добро впечатление в другите. Девите са истински приятели  и никога няма да ви предадат. 

Везни

Везните са дипломати, любезни, ведри, знаят как да се държат във всяка ситуация и това се харесва на околните. Те са социални личности, умеят да създават настроение. Справедливостта е една от най-хубавите им черти.

Какво е асцендент?

Зодията до голяма степен предопределя характера и съдбата на човек, но онова, което има по-силно отражение върху качествата, които разв...

Скорпион

Скорпионите правят всичко със страст и ентусиазъм. Говорят толкова разпалено за интересите си, че дори и околните започват да се вълнуват. Не се отказват от целите си и се борят докрай. 

Стрелец

Стрелците са заклети оптимисти, вдъхват вяра и надежда на околните. Това им помага да осъществяват по-лесно целите и мечтите си. Приключенци са и обичат всякакви забавления.

Козирог

3-те зодии, които им идва отвътре да ви побъркат с любов

Всички дами могат да ви накарат да се влюбите в тях по един или друг начин, но астролозите разграничават 3 зодии, които са най-добри в ...

Козирозите са трудолюбиви, практични и целенасочени. Те са постоянни и постигат всичко, което са си поставили като цел. Не се отказват и дори при неуспех извличат само позитивите от ситуацията. Те са пример за околните.

Водолей

Водолеите определено са различни от тъплата. Те са бунтари, с нестандартно мнение, което не се притесняват да изкажат. Смелостта им привлича другите.

Риби

Рибите са изключително емпатични, те ще спрат да помогнат дори и на непознат. Състраданието и доброто им сърце ги прави перфектни приятели. Със сигурност може да им се доверите и да ги помолите за помощ – те никога няма да ви откажат, а ще застанат плътно до вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Какви обичаи се правят през всеки ден от Страстната седмица?

Какви груби грешки правим при печене на хляб в хлебопекарна?

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com