Кои зодии си подхождат най-добре! ТОП комбинациите!

18314
Кои зодии си подхождат най-добре! ТОП комбинациите!
Снимка: iStock

Кои зодии са най-подходящи и създават щастливи двойки? Според много хора знаците на зодиака говорят много за човека, разкривайки чертите на характера му, както и темперамента му. Оказва се, че знаците на зодиака също могат да ни помогнат да намерим партньор.

Някои зодиакални знаци се чувстват щастливи заедно и се разбират фантастично, докато други се различават почти във всяко отношение. 

4 двойки зодии, които не са подходящи един за друг, но са щастливи заедно

Някои двойки живеят щастливо един с друг, въпреки че изглеждат напълно несъвместими. Астролозите съставиха списък с 4 двойки зодии на т...

Кои зодии са най-подходящи един за друг и имат най-голям шанс да създадат успешна връзка?

ОВЕН И ВОДОЛЕЙ

Често чуваме, че представителите на елементите на въздуха са перфектно съчетани в съюзи с представители на елементите на огъня. И е вярно. Двойката Овен и Водолей е една от най-хармоничните и с право може да се нарече идеална. И двамата устремени към свобода, нови преживявания, открития и пътувания, партньорите се вписват като парченца от пъзел. Това е повече от любов – то е и приятелство, изпълнено с радост, усмивки, страст и искрен весел смях. Пламъкът на такива влюбени няма да избледнее с годините, никога няма да им се налага да мислят как да запълнят свободното си време или как да прекарат уикенда, защото винаги на хоризонта се появяват нови идеи, които са интересни и за двамата.

ТЕЛЕЦ И РАК

Наръчник на партньора: Как да съжителствате спокойно заедно?

Съжителството между двама души е голяма крача в едни взаимоотношения. Това е свързано със споделяне на времето ви, пространството ви и ...

Отношенията между Телец и Рак са изградени много фино. Това е чувствен съюз, пропит с психологически тенденции, които са неуловими за другите хора. За външен наблюдател ще бъде трудно да повярва колко добре се чувстват тези партньори, колко са внимателни към дреболиите, пестеливи във взаимоотношенията и нежни. Единственото, което приятелите им могат да кажат е, че Рак и Телец са много силна двойка, в която на практика няма разногласия. Да, изглежда точно така, но никой не знае как тези хора се подкрепят взаимно и колко трогателен и романтичен всъщност е техният съюз, тъй като личният им живот не е предназначен за очите на външни хора.

БЛИЗНАЦИ И ВЕЗНИ

Тези двама представители на елемента Въздух са склонни да се реят високо над земята, така че не всеки може да се приближи достатъчно, за да разбере защо партньорите се възхищават толкова много. Отвън може да изглежда, че те имат най-спокойния живот, напълно лишен от всякакви ярки събития, скъпи придобивки, дълги пътувания и всичко, от което много хора се нуждаят толкова много, за да се чувстват щастливи. В никакъв случай Близнаците и Везните не отричат подобни ценности и не ги отказват, но поставят психологическите аспекти на общуването и интелигентността на партньора си много по-високо. И двамата са отлични учени, могат да водят оживени разговори, потапяйки все по-дълбоко в най-сложните теми, мечтите на партньора, както и в най-скритите кътчета на съзнанието на другия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: усъвършенствам, усъваршенствам или осъвършенствам?

Изпратена по погрешка: Котка пропътува хиляди километри с куриерска фирма (СНИМКА)

Кулинарна Арена - ексклузивна галавечеря и цирков спектакъл

Колко чаши кафе трябва да пием на ден, за да сме здрави?

Имайте едно наум: Тези храни могат да съдържат нитрати

Боядисване на великденските яйца: Природни рецепти от миналото

Как да се преборим с чувството за малоценност?

Защо суровите броколи са по-полезни от задушените?

Кога ставаме стари: Интересно изследване

Най-разтърсващото любовно българско стихотворение

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com