Лекуване с кристали? Каква е философията зад това и защо нашумява

3551
Лекуване с кристали? Каква е философията зад това и защо нашумява
Снимка: iStock

Вероятно сте чували за лечението с кристали в един или друг момент и оттогава се чудите за това. Какво е? Как работи? Работи ли? Толкова много въпроси може да се въртят през ума ви. Освен че тенденцията е красива, има причина зад нея. Това не е просто модерно и странно нещо, което знаменитостите рекламират на случаен принцип.

Какво представляват лечебните кристали?

Лечебните кристали са определен вид кристали, които се използват като терапевтичен метод. Това включва поставяне на скъпоценни камъни върху тялото на определени места, за да помогне за извличането на всякаква отрицателна енергия. Кристалите съществуват от много дълго време и са инструмент, който работи с вашето енергийно поле, за да абсорбира, фокусира и насочва енергии. Мислете за тях като за вид „камертон“, който резонира с човешката енергия.

Децата „кристали“ - какво трябва да знаете за тях?

Напоследък доста се говори за децата „индиго“ и вероятно поназнайвате достатъчно за тях. Децата „кристали“ също...

Кои кристали за какво помагат?

Къде ги държите?

Няма определени правила за това къде обикновено трябва да поставяте своите кристали. Въпреки това, те работят добре, когато са прибрани из къщата - в зависимост от това какво правят. Например, едно страхотно място за поставяне на кристали е на нощно шкафче, тъй като можете да усетите енергията им, докато спите. Най-добрите места, където да ги държите, са тези, на които прекарвате много време.

Те какво правят?

Всеки кристал прави нещо различно. Аметистите, например, помагат да се отървете от зависимости, разрушително поведение, подобряват интуицията си и повишават духовността си. Ясният кварц ще помогне на вашия фокус, баланс, позитивност и яснота. Розовият кварц е известен като любовен камък и е любим на жените. Помага за засилване на чувството за любов към себе си. Авантюринът е камъкът на късмета; това е добро за умствени сили, пари, мир и късмет. Всъщност хората твърдят, че когато държат този камък, изведнъж започват да се появяват спонтанни възможности. Казва се, че помага за подобряване на кариерата на човек. Разбира се, има още много, това са само някои от по-известните примери.

Размерът има ли значение?

Това са НАЙ-добрите кристали срещу стрес и тревожност

Искате да преодолеете безпокойството си? Известно е, че всеки кристал има свои уникални лечебни свойства. Някои са страхотни за защита ...

Докато енергията на кристала варира в зависимост от неговия размер, вие също можете да поглъщате енергия, независимо колко голям или малък е той. Накратко, колкото по-голям е кристалът, толкова повече свойства на енергията притежава.

Привлечен ли е човек към кристала или обратното?

Краткият отговор е и двете. Ако има нещо конкретно в живота, което не се занимавате, може да намерите определен кристал, който изскача за вас. Когато наистина се опитвате да изминете допълнителната миля, опитайте да отделите малко време, за да затворите очи, докато държите кристал в ръката си. Вижте кое се чувства правилно.

Кристали за повече сила и баланс

Могат ли кристалите да влизат в конфликт помежду си?

Не. Всички кристали работят в перфектна хармония. Причината за това е, че те са продължение на природата и нейния вътрешен баланс. И все пак, най-добре е да внимавате – ако има нещо конкретно в живота ви, върху което искате да работите, кристалите имат потенциала да направят много неща наведнъж, което може да стане поразително.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 2 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 2 май /валутен калкулатор/

Любовна магия в действие: Как да разберете, че на съпруга ви е направена любовна магия

11 стъпки как да спрете да тежите на врата на съпруга си и да започнете да „правите пари“

7 твои маниера, които оставят ужасно първо впечатление след разговор

Вредно ли е да се пие чай непосредствено след хранене?

Освен агне: Какво друго трябва да се яде на Гергьовден?

Как се пише: полилей или полюлей?

Защо задължително се яде агне на Гергьовден?

С какви размери е бил най-големият динозавър?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com