Любовен хороскоп за септември! Ето какво ни очаква в любовта

6162
Любовен хороскоп за септември! Ето какво ни очаква в любовта
Снимка: iStock

Септември настъпва, носейки ни  разнообразие от всякакви емоции и преживявания на любовния фронт. През този месец, със сигурност няма да ни липсва романтика, но е възможно възникването на конфликти, които може да ни провокират да избързваме в решенията си. За някои зодии им предстои нова любов, докато на други може да им се наложи да вложат повече от себе си, за да стабилизират връзката си. Нека видим какво ни чака според зодията в нашия любовен хороскоп за месец септември!

Зодия Овен:

  През септември, влиянието между Венера и Марс ще ви донесат силни емоции и чувства, неустоим чар и късмет в любовта! От друга страна, Юпитер и Сатурн могат да ви повлияят с увеличаване на емоциите, като ви помогнат да стабилизирате вашата настояща връзка или да изградите нова такава. От ваша страна, естествено ще е необходимо да направите и някои компромиси.  Научете се да контролирате своето желание да откриете партньор до себе си, следвайки само материалните си нужди, защото това само ще ви пречи. Има шанс да започнете едни нови и красиви любовни оношения. 

Зодия Телец:

  Социалният ви и професионален живот може да отнема много от енергията ви. Добра новина обаче е, че родените под Телец, могат да се радват на положителното влияние на Венера, относно любовта. Чарът и вашата чувственост ще се повишат, което ще ви помогне в личните отношения. Възмползвайте се  от това, за да може да затвърдите настоящата си връзка. Влиянието на  Марс в Дева, срещу Нептун, ще ви помага за по.добра комуникация и лесно споделяне на вашите желания с любимия.

Зодия Близнаци:

  Възможно е първите две седмици на септември, влиянието на Меркурий и Венера да ви донесат лекота в общуването, чар и хубаво настроение. Ашето желание да постигнете успехи в работата си, понякога обаче може да надвие любовната сфера. Добре е да избягвате манипулативното поведение и да разкривате ясно своите чувства. Недейте да сте прекалено взискателни във вашите очаквания. Всеки човек може да греши. Ако не драматизирате, новия месец може да ви зарадва с хубави емоции в любовен план.

 

 

Зодия Рак:

  През този месец Венера може да помогне на Раците за възстановяване на домашния уют и хармония. Възможно е и да се повишат уменията ви да съблазнявате, флиртувате и да се увеличат любовните ви срещи и романтика. Всичко това е прекрасно, но Сатурн е възможно да ви донесе пречки и забави припряността ви да осъществите някои свои желания. Добре е да внимавате с вашите емоции и думи. Септември се очертава благоприятно време за заздравяване на връзката и развиване на нови любовни отношения. Възползвайте се от положителните емоции, които ще ви донесе този месец и се научете на търпение.

Зодия Лъв:

  Някои Лъвове през новия месец е възможно да са изправени пред възможността да избират дали да приключат настоящата си връзка или да започнат някое ново вълнуващо приключение на любовния фронт. Влиянието на Венера ще ви помогне в понижаване на напрежението, в моментите когато с вашата половинка сте на различни мнения. В края на месеца може да се подобри вашето общуване и взаимоотношения с околните. Добре е да сте внимателни към нуждите на партньора си и да не се опитвате чаровно да го манипулирате. По-добре е да разчитате на отдадеността си, за да подобрите любовните отношения, без да бързате да вземате крайни решения.

Зодия Дева:

  Новолунието през септамври ще ви подтикне към цикъл на разширяване на кръгозора ви.  Сега е момента да направите това, но е добре да използвате вашата енергия за подобрение на личния живот, но бе да се налагате над половинката. По-добре е да поспрете и помислите дали вашите любовни отношения нямат нужда от повече загриженост, страст, романтика. Месецът е подходящ да се преоткриете с половинката си и да заздравите оношенията си.

Зодия Везни:

  През този месец Сатурн ще ви помогне дас е поуспокоите и да разгледате по-отблизо вашите любовни отношения, да ги отсеете и погледнете по-здравомислещо над тях, вместо емоционално. Може да ослоните на влиянието  на Венера в постигането на желанията си, но не бъдете алчни или манипулативни. Ще имате добри шансове да подобрите отношенията със семейството, а любовта ще ви донесе само положителни емоции и нови неща.

Зодия Скорпион:

  Септември ще даде нова възможност на Скорпионите да срещнат нова любов или да заздравят вече съществуващи любовни отношения. Въпреки това, Юпитер и Сатурн може да ви попречат. По-добре е да не драматизирате и да не се опитвате да влияете манипулативно на вашия партньор. Важно е да отдадете внимание на ясна комуникация, за да сте сигурни, че отсрещния може да ви разбере изцяло. При някои Скорпиони е възможно Уран да доведе до брачни промени. Добре е да помислите убаво, преди взимането на решение относно раздяла или нова връзка.

Зодия Стрелец:

  Новият месец за Стрелците ще бъде такъв, в който ще трябва да вземете решение, какво си струва да запазите в любовта, какво е добре да подобрите или от какво да се откажете. Приятелският ви кръг ще ви подкрепи, без значение дали го очаквате, като покрай вашите приятели може да срещнете нова и харизматична личност.  Вашият най-добър съветник ще са здравият разум ви, вместо емоциите. Звездите ви съветват да не избързвате да вземате решения, особено ако с вашата половинка започнете конфликт. Няма да ви липсват романтични изживявания, които ще ви помогна да се сближите повече.

Зодия Козирог:

  За Козирозите Сепртември няма да бъде най-подходящ период за изясняване на отношения в любовта. Възможно е да възникнат недоразумения или напрежения, по вина на Меркурий във Везни. Изчакайте по-добре до средата на месеца, когато Венера ще ви помогне да подобрите енергията си и да имате по-добри шансове пред себе си.  Слънцето, Нептун и Плутон също ще ви повлияят да постигнете желаните промени в любовно отношение. Бъдете търпеливи и положителното няма да закъснее.

Зодия Водолей:

  Силата ви да съблазнявате ще бъде доста голяма този месец, макар и да сте склонни понякога да се затваряте в себе си. Възможно е семейството ви да повлияе на любовния ви живот по някакъв начин. Не позволявайте стреса да наруши любовните ви взаимоотношения или на шанса ви да откриете човек, с който да създадете такива. Ако сте обвързани, не прекалявайте със прекалена всизкателност към партньора си. Избягвайте отрицателни мисли и емоции и се старайте да споделяте красиви романтични моменти заедно

Зодия Риби:

  През този месец е възможно влиянието на миналото да ви донесе повече разочарование, отколкото положителни емоции. Поучете се от предишните си любовни преживявания, за да не правите същите грешки в настоящите и бъдещите си такива. Недейте да прибързвате ако тепърва започвате нови отношения с някого. Добре е да си дадете време да се опознаете взаимно, за да видите как ще потръгне комуникацията ви и дали ще оговорите на взаимните си изисквания в любовен план. Обвързаните представители на зодията ще имат добри шансове за надграждане на любовните взаимоотношения с настоящия партньор. Помислете какво искате да правите заедно, като се стараете да споделяте хубави моменти един с друг.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да накараме авокадото да узрее по-бързо?

Признаци, че имате магия и как да се отървете сами

12 пресолени храни, които ядем и не забелязваме опасността

С кой българин се свързва старото име на Родопите?

Как синдромът на отличника разрушават здравето?

В кой наш град е роден легендарният гладиатор Спартак?

Грешки в обувките, от които ни болят краката

Мухълът в пералнята ще изчезне, ако направите това

Неврокоп - старото име на кой наш град е?

Метод, с който мазнините ще се стопят пред очите ви

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com