Любовта след влюбването

6537
Любовта след влюбването

В началото на една връзка всичко е лесно. Пеперудите в стомаха, розовите облаци, желанието да сте с този човек постоянно и да му показвате колко много го обичате. След определен период, обаче, тези неща започват да изчезват и ежедневието нахлува във връзката. Именно тогава трябва да започне истинската любов. И тогава трябва да можете да обичате човека до себе си по правилния начин. Ето какъв е той:

Обичайте истински. Обичайте забавните малки неща в него. Успокойте го. Нека вашето време заедно да бъде преживяване, а не трудолюбие или социална щампа, доказваща вашата стойност.

7 битовизма, които гарантират, че любовта ви е истинска

Понякога, особено след като делите дълго време едно легло с някой, ви се струва, че тръпката сякаш си е отишла. Не мислете, че е така -...

Трябва да обичате някого за това кой е той, кой е бил и какъв може да бъде - дори и да не обичате винаги всички тези негови страни. Дори и да не сте съгласни с това, което са направили. Дори ако не сте сигурни къде отиват. Обичайте ги, защото душите им си заслужават любов.

Ние мислим за любовта, сякаш сме готови за щастие след това и че е само въпрос на намиране на някой друг да ни го даде. Да бъдем щастливи заедно, означава да бъдем щастливи и по отделно, обичайки се истински и ценейки онова, което другият може да ни даде. Любовта е човекът, който искаме да бъде до нас, когато ни е трудно и когато сме щастливи. Не е човекът, който ви дава всичко. Това е човекът, който говори на душата ви, без дори да му се налага да говори. Това е човекът, когото обичате, без да знаете защо. Понякога дори е противно на всичките ви очаквания и планов. Любовта без причина и любовта без условие са неща, които търсим.

Хората не влизат в живота ви, за да запълват дупки и да ви дават щастливи дни с безупречно изпълнение и неуморна отдаденост. Любовта е постоянно течащо, разумно равновесие между двама души, които познават един в друг нещо по-дълбоко от това, което те виждат в другите. Научете се да виждате любовта с душата си и да я давате от там. Така ще сте сигурни, че когато отмине фазата на влюбването, отношенията ви ще се запазят точно такива, каквито са били в началото. Така ще знаете, че връзката ви ще издържи.

 

Всяка жена трябва да знае тези 5 важни урока за любовта

Понякога любовта наистина може да ни докара до лудост. Объркани сме, крием страховете си, а ние, жените, сме склонни често да преувелич...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?
Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

След няколко години потребителите в Германия може би вече няма да могат да избират между кафяви и бели яйца. "Днес вече виждаме все по-малко кафяви...