Махнете ли тези шест неща от дома си, парите и късметът ще потекат като реки

7653
Махнете ли тези шест неща от дома си, парите и късметът ще потекат като реки
Снимка: iStock

Какво не трябва да държите у дома?

Твърди се, че лошата енергия в дома може да се усети веднага, когато я има и обикновено в тези къщи бързо настъпват раздели, бедност и нещастия. 

Когато екстрасенс усети такива неща, те препоръчват да махнем някои неща от дома си, които може да влияят точно по този негативен начин.

8 признака, че в дома ви се крие опасност

Черни дрехи

Повечето от нас много ги обичат не само защото са винаги стилни, но и защото са подходящи за всеки повод и комбинация. Черният цвят от своя страна обаче е с негативно влияние върху емоционалното състояние и в един момент може да се превърне в магнит за негативности. Комбинирайте ги с повече цвят, ако все пак държите на тях прекалено много и не искате изцяло да ги замените.

Боклуци и сувенири

Всеки ненужен предмет, който само събира прах и дори не се пази от сантиментална стойност, а просто на принципа да не бъде хвърлен, е като кутия за събиране на негативност. Това са предмети, носещи "мъртва тежест" в дома и пречат на късмета да влиза там, където би имало място за него, ако тези вещи ги нямаше.

5 неща в дома, които правят живота ви сив и скучен

Психолог сподели кои неща ни правят нещастни, а животът ни почти безсмислен. Вредители в дома Психологът Наталия Воронина е сигурна, ...

Стари снимки

Да, всяка снимка носи спомен, напомнящ ни хубави моменти, но има някои фотографии, като например на починали хора или хора, които са ни донесли лоши чувства, които повече ни карат да страдаме, когато ги погледнем и така да пренасяме негативност от миналото, в настоящето.

Стари мопове и метли

В старите времена метлата се е считала за ефективно средство срещу зли духове и с помощта й са се извършвали множество ритуали. Сега метлата е просто инструмент за почистване и тя трябва да е чиста – както физически, така и енергийно. Ако имате стара метла, която някой ви е подарил, изхвърлете я и си вземете нова.

Едно време старите хора са считали метлите за средство срещу зли духове и сили и с нея са извършвали много ритуали, но в днешно време тя е нищо повече от инструмент. Имате ли стара метла, изхвърлете я. Редно е в дома ви да има чисти, здрави и ако може, нови предмети.

Как можете да повишите стойността на дома си?

Не минава и ден без да се коментират цените на имотите у нас. Има балон. Няма балон. Нагоре, надолу. И така до безкрай. В тази статия щ...

7 неща, които привличат нещастието у дома

Чужди неща

Чуждите предмети пазят енергията на човека, на когото принадлежат. Никога не знаете наистина през какво преминава даден човек и какво "прехвърля" на предметите около него, затова е и по-добре да избягвате да пазите чужди неща, особено на хора, които не познавате много добре.

Пари и портфейли

Когато събирате пари, като в касичка, е добре това да се случва в нещо, което е ново, красиво и дори ако щете луксозно. Не трупайте стотинките в стар портфейл, защото и парите са енергия, които имат нужда да бъдат зареждани положително, за да са настроени положително.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com