Мъжете от тези 4 зодии търсят успели жени

5021
Мъжете от тези 4 зодии търсят успели жени
Снимка: iStock/Guliver

Някои дами живеят с убежденията, че мъжете се интересуват само от външния вид на жената до тях. Всъщност това далеч не е така. Много от съвременните господа търсят еманципирани партньорки, които не се задоволяват само с ролята на домакиня и майка, а а се развиват успешно и в службата. Това са много самоуверени, решителни и амбициозни господа, избиращи по същите качества и своята половинка.  Нека видим от кои зодии са въпросните мъже!

Близнаци

Тези зодии харесват брака и търсят сигурност и стабилност във връзките

В тази ангажираща ера има някои стари души, които все още вярват в идеята за щастливия брак и които са повече от готови да се свържат н...

Мъжете от зодия Близнаци обичат работата си и има риск да проявят признаци на работохолизъм. Отделно от това те имат много изменчива природа и често сменят настроенията си. Ето защо се нуждаят от силна и успяла партньорка, която също е ангажирана с кариера и не би ги упреквала за дългите часове в офиса. Нито пък ще приема драматично противоречивото поведение на тези мъже.

Рак

Мъжът Рак търси сигурност при създаването на връзка, но също така вярва, че стабилността в едно семейство трябва да е подсигурена и от двамата партньори. Именно заради това не си пада по безотговорни и мързеливи жени, които не са ориентирани в професионален план. Той е привлечен от успешни дами, търсещи реализация по всякакви начини.

Дева

20 февруарски късметчета за влюбени

Най-романтичният месец от годината идва и е време да разберем какъв късмет ни чака в любовта. Изберете си число от 1 до 20 и вижте какв...

Мъжът Дева се впечатлява от отговорни, амбициозни и подредени жени, около които всичко свети от чистота. Той се чувства най-добре в компанията на образовани и успели дами, които имат положителна нагласа за света, четат много и се информират за последните новости. Не му е приятно да е сред мрънкащи, лениви момичета с назадничаво мислене, защото те го депресират и демотивират.

Скорпион

Скорпионът е с много силен и властен характер. Харесва му да е до дама, която е лидер, знае какво иска и как да го постигне. За него успелите жени са повече от секси. До тях той изпитва желание да продължи да се доказва. Колкото силна и успяла да е партньорката му обаче, тя трябва да има очи само за него и да му е вярна във връзката. На Скорпиона няма да му хареса той да е само моментно задоволяване на нечии капризи. 

Козирог

Тези зодии ще се влюбят през ФЕВРУАРИ

Близнаци Близнаците могат да очакват човек от миналото им да се завърне с гръм и трясък, така че зимната депресия, когато нищо не се с...

Мъжете от зодия Козирог също прекарват дълги часове на работното място и не могат да отделят прекалено много внимание на своята половинка. Те също биха желали да са с партньорка, които има свои собствени интереси и професионални ангажименти. Ще се радват да намерят силна дама, която не търси тяхната закрила непрекъснато. Тя трябва да е самостоятелна, но и не прекалено доминираща. Тези мъже няма да позволят да бъдат потискани и задушавани.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

По-здравословен ли е замразеният хляб?

Това е най-скъпият зеленчук в света, съдържа важни витамини и минерали

Как сами да премахнете зъбния камък?

Нудистки плаж в Сардиния организира голи сватби

В кое море се влива река Марица?

Кой е единственият български град на река Тимок?

За да печете на барбекю най-здравословно, спазвайте тези правила

Защо Свети Георги е наречен "Победоносец"?

Ето защо трябва да съхранявате фолиото за храна в хладилника, а не в шкаф

Как се пише: сарма или сърма?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com