Мъжете от тези зодии са истински кошмар за всяка жена

22280
Мъжете от тези зодии са истински кошмар за всяка жена
Снимка: iStock

Между мъжа и жената винаги има известни различия и неразбирателства. Макар да не си го признаваме, често "недостатъците" са това, което ни привлича в противоположния пол. Именно тези дребни черти от характера, които мислим, че ни "дразнят" и се опитваме да изкореним от партньора си, са това, което най-много ни липсва, когато/ако се стигне до раздяла.

Знаете ли, че за тях огромна роля играят и зодиакалните знаци? Те оставят своя отпечатък върху характера ни и например всички знаем, че Скорпион са гневни и отмъстителни, а Телец вироглави инати? В този ред на мисли, ето кои са трите зодии мъже, с които всяка жена ще се види в приключение, ако има връзка с тях!

Кои зодии трябва да помислят за бъдещето на своята връзка?

Рак - Емоционална бомба със закъснител

Мъжете от тази зодия са не по-малко емоционални и чувствителни от своите "сестри". Те са вулкан от емоции, който може да избухне във всеки един момент. Луната оказва огромно влияние върху психиката му и той може да изпада от едната крайно в другата, когато тя е в определени фази. Когато е истински влюбен, Рак няма да ви изостави никога и ще преобърне Земята само, за да ви докаже любовта си. Ако не сте сигурни в неговите чувства, то приемете го като личен съвет - стойте далеч от него! В противен случай рискувате да влезете в непривичната роля на психотерапевт, който да му помага да излиза от емоционалните си проблеми, с които бъдете сигурна, че постоянно ще се сблъсквате. Така, че винаги имайте едно наум, когато сте с тях и по-добре избягвайте мъжа Рак.

4-те зодии, които прекратяват дългосрочната си връзка си и се женят за друг

Козирог - Обича да командва и не се съобразява с чуждото мнение

Козирог има чувство за притежание, което изразява най-силно в любовта. той е управляван от планетата Сатурн, която го подтиква към подобни желания - да налага правила и контрол над другите. Бъдете сигурна, че ще бъдете подложена на серия от тестове и изпитания, с които Козирог ще прецени вашето търпение, толерантност и отдаденост спрямо него. Той ще стигне до крайности, при които ще ви дойде до гуша и ще искате да го напуснете. Всъщност това е единствения начин да осъзнае, че е прекрачил границите и да преразгледа отношението си спрямо вас. Готов е на всичко, за да ви накара да се върнете, но хубаво си помислете дали сте готови да склоните глава и да продължите този начин на живот.

Телец - Връзката с него ще е трудна

Той е инат във всяко едно отношение и не прави компромиси със себе си. Дори когато е истински влюбен, Телец е способен да жертва любовта на живота си, но не и да признае грешките си. Просто чувството му за гордост е по-силно и в известна степен е егоист. Макар тази зодия да се управлява от богинята на любовта - Венера, то не очаквайте да направи компромис, за да ви запази до себе си. Връзката с него може да бъде само по един-единствен начин - Той пред вас и Вие зад него да го следвате. Умее да бъде романтичен, но също така знае и как да наранява с думи. И тук идва най-нелогичния момент. Може да ви навре в миша дупка и след това да обясни колко много ви обича. Струва ли ви се нормално и заслужавате ли подобно отношение?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com