На кой анимационен филм отговаря всяка зодия?

9250
На кой анимационен филм отговаря всяка зодия?
Снимка: Pixabay

Съвсем скоро в приятелска група водихме разговор как различните главни герои в анимационните истории носят чертите на различни зодии. Задълбочихме повече, за да съчетаем основните характеристики на зодиакалните знаци с класически анимации и успяхме да съставим този списък, който показва кой анимационен филм коя зодия отразява. 

Овен – Мулан

Овните са смели, огнени иноватори, които ще се борят за това, в което вярват. Мулан е героинята, която отива в армията, за да спаси баща си и спасява Китай. 

Телец – Рататуи

Телците са сенсорни, чувствени хора. Те обичат хубавата, романтична страна на живота. Рататуи е филм за прекрасна храна, 

Близнаци – Рапунцел и разбойникът

Близнаците са сладки, любопитни към живота и мили към всички хора. В този филм и двата героя са отворени, гъвкави и ентусиазирани.

Рак – Феноменалните

Раците са ориентирани силно към семейството си. Феноменалните са семейство от супергерои и динамиката помежду им, докато балансират нормалния им живот и необикновени сили. 

Лъв – Цар Лъв

Естествено, Лъвовете се асоциират с филмчето „Цар Лъв“ – през каквито и препятствия да трябва да преминат, те го правят с високо вдигната глава и верни приятели, които ще се борят заедно с тях. 

Дева – Принцесата и жабокът

Принцесата в този филм всъщност не е принцеса, а бедно момиче, което работи усърдно и спестява, за да построи мечтите си след време. Девите са трудолюбиви, практични, скромни и чисти души, които се фокусират, за да изградят това, което искат.

Везни – Красавицата и звяра

Умната красавица, която използва дипломация, търпение, воля и познания, за да направи звяра човек. Везните често правят така в живота си и са силно харесвани и уважавани в обществото.

Скорпион – Отвътре-навън

Целият филм е психологически и за развиването на съзнанието и подсъзнанието – честно казано изобщо не е детско филмче, според мен. Скорпионите имат нужда от драматично събитие в живота си, което ги преобразува драстично и вдъхновява прогреса им.

Стрелец – Спирит

Спирит е дух, който не може да бъде сломен – точно описание на Стрелците. Те са свободолюбиви, изключително смели и честни и трудно „вързани“ за човек или ситуация, но ако се влюбят искрено е само за веднъж и ще направят всичко за този човек.

Козирог – Аладин

Аладин е бедно момче, което с куража, честността и искреността си, побеждава враговете си и печели сърцето на красавица, след което се превръща в принц. Козирозите работят здраво и усърдно цял живот, често започвайки от скромно начало. Благодарение на труда и характера си, достигат височини в кариерата и обществото и тогава успяват да се отпуснат и да се наслаждават на живота и любовта си.

Разкриват се силните цветове на всяка зодия

Астролозите ни разказват, с какви нюанси трябва всеки да се заобиколи, за да му върви. Кои са вашите силни цветове според зодията, на к...

Водолей – Зоотрополис

Водолеите напомнят на двата главни героя в Зоотрополис – благородното наивно зайче и хитрата бърза лисица. И двата героя живеят в големия град, борейки се за равноправие, уважение, честност и прозрачност – точно както Водолеите правят в реалния живот!

Риби – Малката русалка

Изобщо неизненадващо – Рибите се асоциират винаги с водата, русалките и огромни непознати пространства. Те са като Малката русалка, защото сляпо и искрено вярват на хората, готови са на огромни жертви за любимите си хора, чувстват се малко непохватни и некомфортни в този свят и с доброто си чисто сърце успяват да победят над злото.

Заглавна снимка: Pixabay

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com