Най-добрите партньори за жената Близнаци

27782
Най-добрите партньори за жената Близнаци
Снимка: iStock/Guliver

Тя се влюбва много лесно, но също толкова лесно и минава, като оставя след себе си безразсъдно куп разбити сърца. Това обаче не я засяга твърде много емоционално, защото е в непрекъснато търсене на любовта на живота си. когато се влюби истински, тя може да бъде привързана и вярна, но и ревнива.

За нея романтиката е само една игра и тя няма да бърза да се обвърже сериозно, докато не почувства, че вече е готова за това. Нейният партньор трябва да е добър събеседник и слушател - успее ли да говори за всички и всичко с нея, ще я задържи. Трябва да я уважава и обича и най-вече да забавлява интелекта и. Нейната природа изисква непрекъснати промени.

Най-добрите партньори за мъжете Близнаци

Вероятно не малко пъти сте чули твърдението, че в тези мъже дълбоко в душите им са се приютили няколко характера и техните желания са в...

Според подредбата на звездите, жената Близнаци си допада с мъже от следните зодии:

Съвместимост с мъж Водолей

Това са две пролетни ярки пеперуди, които безгрижно се гонят в един топъл майски ден. Този съюз ще се съхрани със своята безгрижност, на моменти граничеща с безотговорността, дълги години наред и едва ли може да има някакви несгоди, които да попречат на тяхната вечна младост. От страни е възможно тази двойка да изглежда като двама глупави подрастващи, безобидно хилещи се един на друг. Но всъщност не е така. Те могат да са изключително отговорни и делови хора. Винаги са готови да започнат някое ново интересно и подвижно начинание, където има нужда от тяхната прекрасна комуникативност и умението да общуват чудесно с хората. Те имат една невероятна способност, да уговорят абсолютно всеки, че има нужда и трябва да купи всевъзможна ненужна придобивка. Жената Близнаци може би ще се опита понякога "да яхне метлата" и да се впусне в мимолетна авантюра, но сдържания "мъж на място" Водолей ще успее да удържи своята любима, преобразявайки се на истински герой заради нея. Близнаците определено си "падат"по метаморфозите - учудват се на резките промени в характера на този мъж и лесно преосмислят своите грешки. А той ще прилага тази техника цял живот, за да запази тяхната връзка силна и укрепена. 

Съвместимост с мъжа Лъв

Ето един пример, за една истински социална и независима двойка. Те много често се оказват на оживени места - тя, за да блесне пред всички със своя интелект, той, за да направи демонстрация на даровитост и привлекателност. Може би отстрани изглежда, че те са заедно navsqky и по всяко време, но всъщност не е така. Жената Близнаци отлично знае кога да каже заветните думи на любимия си, заради които той ще захвърли в страни своите привлекателни обожателки. Тя знае точните думи, който ще събудят въображението на мъжа Лъв. Изобщо Близнаците са изкусни майстори на думите, а този мъж обича именно това - да получава непрекъснато комплименти. Спокойно може да се счита, че двамата са идеална двойка. 

Звездите за нея – жената Близнаци

Жените от този зодиакален знак са известни предимно със своя темперамент, жизнената си природа и желанието да живеят живота си на макси...

Разбира се, че може да се говори за вярност в този съюз. Те трябва да проявяват достатъчно уважение един към друг. Хладната Близнаци няма да може винаги да засити хищния му глад и е много вероятно, той да "кривне от пътя" тайно понякога. Но ако го направи, то ще бъде по такъв начин, че да не я нарани. Тя ще си остане неговата избраница, неговата любима.

Съвместимост с мъж Дева

Това е двойка, която има голямо бъдеще. Двойка, която ще създаде едно идеално семейство.

На завладяващата, кокетлива и понякога вятърничава жена близнаци и трябва точно такъв мъж - Дева, защото е хитър, умен, разсъдлив и бързо ще намери правилния подход към нея. Тя ще го привлече със своята острота на интелекта и подвижност. Той много добре знае, че едва ли някой би посмял да каже "всичките са глупави и тази е същата". Той дори е наясно какво може да очаква, ако някой се опита да "нападне" интелигентността на жените пред съпругата му. Със перфектното си умение за общуване тази жена ще завоюва място на своя мъж Дева в цялата система, положението в обществото, неговото обезпечаване и издигане в социалната стълбица. Той от своя страна ще я привлече със своята внимателност и системност във всичко. 

Ето в тази двойка им е добре един с друг, при това семейство, управителят на знаците в астрологията е един - Меркурий. Умен, хитър, разсъдлив - мъжът Дева бързо намира подход към завладяващата, вятърничава и кокетлива жена Близнаци. Тази жена привлича със своята подвижност и острота на интелекта. Той знае, че за неговото котенце никой няма да посмее да каже „всички жени са глупачки и тази е същата“. Девата дори е наясно какво да очаква, когато човек се опитва да си отвори устата за интелигентност на жените пред съпругата му. Този глупак ще бъде вербално разчленен, като дисекция на жаба на маса за опити. Със своето умение да общува жената Близнаци завоюва място на мъжа си Дева в системата, положение в обществото, обезпечава издигането му по социалната стълбица. Мъжът Дева привлича жената Близнаци със своята системност и внимателност във всичко. Той умее да събере всички умни, но понякога хаотични мисли в красив ред. Близнаците уважават и често случат своя мъж Дева, не се стараят да завържат интриги на страни – „мъжът ми, така или иначе, ще ме разкрие, така че защо да рискувам“ – мисли си жената Близнак, поглеждайки към обикалящите я наоколо кавалери.

Странните качества на Близнаците

Всеки има в живота си поне един представител на зодия Близнаци. Понякога не ги разбираме, а това се дължи на техните странни качества. ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com