Най-лошите черти на зодиите

11197
Най-лошите черти на зодиите
Снимка: Pexels

Всеки има своите трески за дялане, някои по-големи от други. Единственото, което можем да направим, е да ги приемем и да опитаме да ги подобрим. И в този ред на мисли – ето кои са най-зловещите черти на всяка зодия.

Овен – някак винаги си представя най-песимистичния изход от дадена ситуация. Винаги мисли за най-лошото, което е доста зловещо. Чувства, че смъртта го обсебва понякога и това никак не е хубаво.

Телец – влиза в ролята на преследвач, когато приключи дадена връзка. Не може да се примири с раздялата и започва да следи социалните ви мрежи, да разпитва за вас и да се интересува от живота ви.

Близнаци – те са изкусни манипулатори, които все завъртат нещата по такъв начин, че те да са прави във всяка ситуация. Винаги искат тяхната дума да се чува. Могат да ви заблудят във всяка ситуация и това е чак плашещо.

Рак – има склонност да обсебват половинката си и да прекаляват с грижите за нея. Държат се не като партньори, а като родители за нея, което е доста неприятно. Дават прекалено много внимание, от което никой няма нужда.

Лъв – има твърде голямо его и себелюбие, което може да изкара всеки извън релси. Държи винаги да е център на внимание и понякога се държи надменно. Опитва да се наложи над другите, което е меко казано дразнещо за околните.

Дева – има твърде странни сексуални желания, които биха могли да стреснат онези, които подхождат по-традиционно в леглото. Не ги споделят пред всеки, но ако го направят, има опасност да уплашат човека до тях.

Везни – имат твърде голямо любопитство. Трябва да знаят всичко за всеки, да видят всичко, което са пропуснали, да чуят и научат каквото все още не са. Понякога може да научат нещо, което е в техен или в нечий друг ущърб.

Скорпион – той е прекалено отмъстителен. Горко на онези, които се изпречат на пътя му или го предадат по някакъв начин. Изпитва удоволствие от отмъщението и се успокоява, единствено когато го задейства.

Стрелец – има моменти, в които той буквално забравя, че има емоции. Затваря ги някъде в себе си, настанява се в зоната си на комфорт и не мърда от нея.

Козирог – зловещата му черта е, че си представя как убива близките си, когато го ядосат. Планирането на отмъщение му носи наслада и вълнение. Няма значение кой е човекът – ако го наранил по някакъв начин, ще си плати.

Водолей – той също мисли за смъртта твърде често, отколкото трябва. Обмисля какво ще каже на погребенията на близките си, къде ще бъдат те, какво ще се случи след това.

Риби – в мислите си се превъплъщават в супергерои, които завладяват света. Понякога си мислят, че притежават суперсили, които все още не са открили.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Пожелания за Цветница 2024

Най-хубавото стихотворение за Цветница

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com