Най-секси мъжете по зодии (част II)

35751
Най-секси мъжете по зодии (част II)
Снимка: iStock/Guliver

Уникалните качества, които звездите даряват, могат да се превърнат в ключ към популярността при противоположния пол.

Прочетете първата част ТУК!

Скорпионите са най-секси

Изисканите психологически трикове позволяват на Скорпионите да се справят винаги. Такъв мъж е очарователен и изобщо няма значение каква роля е избрал за себе си: положителен или отблъскващ характер. Вродената мистерия помага да играе удивително с женски чувства, като непрекъснато попълвате колекцията от разбити сърца. Родените под егидата на това съзвездие са изключително секси по природа. Не е изненадващо, че предизвиква наслада и желание, сред нежния пол.

Стрелците са най-привлекателните

Стрелецът, който е способен да измести много привлекателни мъже, е сред първите трима красиви мъже. Тези родени прелъстители се отличават със своите груби, но правилни черти, огромни и дълбоки очи, в които може да се удавите. Трудно е да се противопоставим на това, особено ако Стрелецът започне нечестна игра, използвайки своята сексуалност. Отдавна са изложени легенди за лоялността на представителите на този знак, но само онази жена, която все още успява да укроти красавеца, може да се убеди в това.

Козирозите са най-романтичните

Романтичната природа не пречи на Козирога да остане последователен и целенасочен. Роден под това съзвездие, той старателно подхожда към всичко, което прави. Той разбира, колко утроен е този свят и е готов да играе по нечии правила, без да се отклонява от собствената си съдба. Той упорито понася душевна болка и умело се противопоставя на неприятностите, което предполага, че мъжът Козирог ще търси любовта на жена на всяка цена.

Водолеите са най-горещите

Мъжете Водолей не са просто красиви мъже, които тичат на глутници. Те са еталонът за мъжественост и красота, актуални по всяко време. Често природата дарява такива мачовци със завиден външен вид и страстен нрав. Невероятно привлекателната енергия понякога не позволява да погледнете встрани. Добротата, лоялността, надеждността са основните характеристики на този знак. Такъв набор от външни и вътрешни качества прави мъжа, роден под егидата на това съзвездие, най-желаният любовник, спътник и съпруг за много жени. Вярно, самият Водолей не бърза да отвори душата си и да пусне някого в сърцето си.

Рибите са най-магнетичните

Необикновеният представител на зодия Риби може да покори, дори онези жени, които в началото са били изключително скептични към тях. Такъв мъж може неусетно да спечели доверие, да покаже своя чар и да не пропуска прегръдката си. Той има истинска женска интуиция и често привлича вниманието със секси тялото си. Рибите могат да имат неприятно лице, но тяхната пластичност, походка, език на тялото очароват и предизвикват желанието. Такива мъже умело използват естествения си магнетизъм, карайки жените да полудяват от възторг.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Кои са първите симптоми на пролетна умора

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com