Неговата зодия издава какъв съпруг ще бъде

12377
Неговата зодия издава какъв съпруг ще бъде
Снимка: iStock/Guliver

Една дама и добре да живее все някога… се омъжва. Семейният живот може да бъде пътуване с влакче на ужасите или райско щастие и това до голяма степен зависи от избора на съпруг и неговия характер.

Тайната какъв ще бъде избраникът ви като съпруг е закодирана в зодиакалния му знак. Представяме ви най-подходящата зодия за спокоен брачен живот, най-непредсказуемата и страстната, ако скуката и еднообразието в семейството не е вашият избор, и най-добрите бащи за създаване и отглеждане на потомство.

Мъжът Везни е идеален за жената, търсеща уют, сигурност, подкрепа в брака. Уравновесен, умерен, партньор и приятел, природно интелигентен, съпругът везни създава спокойна семейна среда, изпълнена с хармония. Страхотното му чувство за хумор няма да ви остави да скучаете, а способността му да ви изслушва внимателно и да уважава позицията ви, качества, рядко присъщи на мъжете, ще ви очароват. Мъжът Везни е най-възпитаният представител на зодиака. В брака той е тактичен кавалер, когото гордо и спокойно да представите на родителите си или на изисканата си среда. Предани на съпругите си, мъжете от зодия Везни се стремят да ги направят щастливи и обгърнати с романтика и грижа. Съвършеният брак за везните е мярка за успех, което означава, че ще се постарае да имате хармоничен живот за пример и завиждане. Недостатък е, че имат много приятелки от женски пол, което не ги прави добър избор, ако сте от дамите със силно изразена ревност.

Вижте кои са най-лоялните и най-нелоялните зодии

Мъжът Скорпион е тайнствен, магнетичен, страстен, непредсказуем. Той е дявол и ангел, силно обичащ и дълбоко презиращ, с него няма да ви бъде скучно, защото ще остане завинаги неразгадан за вас – едно безкрайно море от крайни емоции, с които ще ви залива ежедневно. Талантлив, харизматичен и успешен в живота, борбен и воюващ за кариера и израстване, той е способен да ви осигури материална сигурност. Темпераментни и често трудно разграничаващи разум от чувства, мъжете скорпиони са склонни на крайни емоции и изблици, което ги прави винаги различни, но и неподходящи, ако предпочитате спокойствието и вечерите, прекарани в четене на книги. Бъдете внимателни – понякога съпрузите скорпиони са склонни на агресия, ако се почувстват предадени или пренебрегнати. Съпругът Скорпион не отстъпва от позицията си, отстоява себе си и мнението си до край, воюва за правдата и онеправданите и е способен да прекара деня, посветен на обществена кауза – нещо, което разкрива ангелското му лице. Ако сте дама, склонна да следва и слуша съпруга си в неговия Рай и Ад, в пъстрия му свят, изтъкан от емоции, бракът със Скорпион ще бъде успешен.

Ако търсите баща на децата си, омъжете се за представител на зодия Телец. Търпеливи, спокойни, безкрайно предани на съпругите и децата си, обичащи семейния уют и създадени за дом и огнище, мъжете от зодия Телец са най-добрите бащи и пример за децата си. Подкрепят и определят пътя им, осигуряват им среда, образование и дом, мечта за всяко дете. Празниците, които организират за потомството си, са достойни за възхищение и изпълнени с радостен детски смях.

Вашият приятел е представител на друга зодия и ви е любопитно да разберете какъв ще бъде като съпруг? Следете ни и ще разберете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да си направим ябълков оцет без захар?
Как да си направим ябълков оцет без захар?

За да приготвите ябълков оцет, който технически се прави от ябълкови остатъци, ви трябват само 3 съставки: ябълки, вода и стъклен буркан. Най-добре...