Неизказаните разкрития на Ванга за Царичина

21414
Неизказаните разкрития на Ванга за Царичина
Снимка: принтскрийн / The Clashers / YouTube

Още през началото на 90-те години на миналия век, по основна заповед на Генералния щаб на Българската армия, започват разкопки в село Царичина. Тогава се изпраща информация, която говори за това, че там е разположена гробницата на първото, живяло на земното кълбо същество. Мястото на самите разкопки се превръща в таен обект на военните, по който работят единствено висши офицери и екстрасенси като Ванга, която именно първа споменала за това място.

Тя имала привидения за загадъчни летящи обекти, светлини и предположения за евентуален контакт свързан с извънземни. Участниците в тази операция настоявали самото изследване на мястото да не се прекратява, като учените вярвали, че Ванга и останалите екстрасенси, силно подвели военните и ги накарали да вярват в паранормалното.

Рецепти на Баба Ванга срещу хрема и възпалено гърло

През зимния сезон най-често се сблъскваме с хремите и настинките, което не е никак приятно. Все повече хора се обръщат към народната ме...

Тридесет години по-късно е възможно да се каже, че е една от най-големите измами от историята или може би е дълго търсено доказателство, че все пак в тази Вселена не сме сами. На тридесет километра в северозападния край от София се намира и самото село,  в което живеят около четиридесет души, повечето пенсионери и много възрастни хора.

Рано сутринта на шести декември през 1990 година, в центъра на самото село спират автомобили на военни и няколко багера. За определено време изкопават дупка на мястото, дълга петнайсет метра и дълбока още два метра и половина. Селяните не заподозрели, че по заповедите на Генералния щаб, военните търсели скритото съкровище на цар Самуил.

Няколко години след направените разкопки, над тях се появили странни виолетови светлини, според твърденията на очевидци. Според тях, тази светлина излизала от самото място, където военните копаели, в търсенето на извънземни същества. Край тази мистериозна дупка, били забелязвани често и хора със странни уреди и металотърсачи. Уфолозите също измервали радиацията над самия обект, търсейки странни и необичайни сигнали от друг разум.

Военните смятали, че в тази дупка ще открият информация за извънземни цивилизации и според тях се намирал гробът на първото разумно същество, живяло на земята, но всичко това накрая се оказали само митове. Има и версии, в които военните искали да намерят скритите съкровища на цар Самуил, които били несметни. За това пръв научил генерала на на армията асансьорният техник Димитър Кекеменов.

Ванга с притеснителна прогноза за 2022 година

Вангелия (Ванга) Пандева Гущерова, известна като Баба Ванга, Леля Ванга, Петричката врачка или Ванга гледачката е българска обществена ...

Той един ден сънувал, че Раковски му подсказал на ухо мястото, където било закопано това съкровище и като се събудил, Кекеменов разказал на своите колеги съня си. След това в самата експедиция впоследствие се включили и екстрасенсите, като така военните променили своята цел от търсене на съкровище до издирването на извънземен разум.

Към днешна дата самата дупка е запечатана, като в нея не би могло повече да бъде проникнато. Входът на огромния ров е затрупан с огромни камъни, върху които е излята плоча от бетон.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Чесън, пиле и още 4 продукта, които ще заличат бръчките от лицето ви и кожата ви ще заблести

Научете се да пестите: 5 полезни навика, които ще ви помогнат по време на криза

353 балерини поставиха нов рекорд на Гинес (ВИДЕО)

Хитри начини за употреба на хартиените кърпи не само в кухнята

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо водата в аквариума става мътна?

Как се пише: обяснение или обеснение?

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Какво трябва да пиете, когато ви болят бъбреците - обърнете внимание

Не казвайте на мъжа си: Тази маска за коса с бира върши чудеса

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com