Нещата, които един мъж никога не трябва да вижда в дома ви

2210
Нещата, които един мъж никога не трябва да вижда в дома ви
Снимка: iStock/Guliver

Ако сте решили да поканите мъжът, когото харесвате у дома, то е добре да огледате дали има неща, които не е хубаво да видите. Може на пръв поглед мъжете да изглеждат безчувствени, но това в крайна сметка не е така. Всъщност, те могат да ви наблюдават скришно и са внимателни за всеки детайл около жената, която си харесват. Бъдете сигурни, че в дома ви няма неща, които ще привлекат вниманието му и ще оставят лошо впечатление.

Продукти за лична хигиена

6 неща, които мъжете не се срамуват да направят преди раздяла

Често жените предчувстват, че любимият им скоро ще се реши на болезнена за тях стъпка и ще прекъсне връзката им. Някои знаци в поведени...

Постарайте се да няма продукти за лична хигиена. Кремове, пасти за зъби, различни мазила против обриви и т.н. Да, наясно сме, че когато живеете заедно с даден човек, той ще ги види. Но когато мъж идва за първи път в дома ви, не е нужно да ги вижда. Не убивайте романтиката още от първия миг.

Подаръци от минали гаджета

Мъжете могат да ревнуват и без да го показват. Когато видят, че пазите неща от бившите си гаджета, никак не би им било станало приятно.  Ако човек не е махнал тези неща, това означава, че те има все още стойност за него. Наистина се погрижете да ги няма, когато каните човек вкъщи или помислете до колко сте готови да започнете нова връзка, ако все още пазите неща от миналата.

Неща за магия

Да, рядко срещано е, но го има. Представете си как идва някой във вас и вижда как имате неща за правене на магия. Например, кристална топка, карти таро и т.н. Това би го отблъснало, не защото мъжете са суеверни, а просто защото наистина е странно да се видят такива неща.

Ако мъжът притежава тези 8 качества, е перфектен

Списъкът с критерии за перфектния партньор, който изготвя всяка жена, е много дълъг. Разбира се, на всички ни е ясно, че няма мъж, койт...

Не е чисто

Да, мъжът иска жена до себе си, за да я обича, но никак няма да му стане приятно, ако види мръсотия. Изхвърлете боклука, почистете и се уверете, че чорапите му няма да станат черни, докато ходи по пода.

Освен това, никак не е приятно да стоите и живеете в такава обстановка. Най-вероятно ще ви сметне за мърла и няма да иска да има нищо общо с вас.

Антики

Ретро килимите, старите неща на баба ви, може да са ви скъпи, но мъжете се отблъскват от вехтории. Вместо да запалите романтиката, може да ви помисли за прекалено сантиментална.

Няколко начина да превърнем дома си в по-приятно място

Искате да превърнете дома си в по-приятно място за живеене? Няма проблем - ние сме насреща да помогнем. В тази статия ще разгледаме няк...

Бельо

Някои жени мислят, че е секси да забравят бельото си на дивана. Да, ако живеете заедно – може би. Обаче, когато мъж идва за първи път във вас, по-добре е да не оставяте бельото си на показ. Така само ще го отблъснете. Равнозначно е на това да не почистите у дома.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com