Никога не сключвайте брак с тези 3 зодии. Ето защо...

13942
Никога не сключвайте брак с тези 3 зодии. Ето защо...
Снимка: Istock/Guliver

Някои зодии просто не си падат по семейния живот и нищо не може да ги накара да се задомят за дълго. Има периоди в живота им, в които са сигурни, че това е стъпката, която искат да предприемат, но след това бързо се отказват и следва развод. Ето кои са тези зодии:

БЛИЗНАЦИ: Близнаците обичат да живеят по собствените си правила, а правилата на брака изобщо не съвпадат с това, на което са свикнали. Те обичат вниманието, да флиртуват свободно с противоположния пол и да получават цялото внимание на света. Бракът им се струва по-скоро като клетка, от която гледат да избягат възможно най-бързо. Освен това са много колебливи в избора си на партньор и не си представят как могат да изберат някой за цял живот и да са сигурни, че са взели правилното решение. Близнаците обичат скъпите ресторанти, екзотичните пътешествия и свободното време, което си е само за тях. Не могат да си представят да са съпрузи, родители и всичко онова, което просто не се вписва в плановете им. Така че, ако сте във връзка съа зодия Близнаци, много внимавайте и имайте предвид, че може би никога няма да са готови за брак.

4-те зодии, които ще поставят НОВО начало в живота си

Идва време за промяна. Понякога тя е толкова необходима, колкото въздуха, който дишаме. Промяната е нещо, което ни кара да вървим напре...

ЛЪВ: Лъвовете обичат да разполагат с времето си, така както те решат. Не обичат да имат вечерен час за прибиране, да се съобразяват с някого и изобщо това им се струва доста неприятна задача. Освен това те са ловци по душа – обичат да имат нови завоевания и само едно за цял живот не им стига. Предпочитат да се наживеят добре, докато вече съвсем не им омръзне и евентуално чак тогава да мислят за брак. Въпреки че мисълта им бързо отлита и рядко се навиват на тази сериозна крачка. Освен всичко, не са и много сигурни дали ще могат да останат верни на половинката си, а все пак не са толкова зли и не искат да нараняват човека до себе си. Затова най-често Лъвовете си признават, че просто бракът не е за тях и половинката им да му мисли... Такива са си те!

СКОРПИОН: Скорпионите са зодия, която лесно може да ви убеди, че си пада по брака, само и само, за да завърже връзка с вас, да извлече всичко забавно, щуро и страстно и след това да си тръгне, без изобщо да дава обяснения защо. Много хора са страдали заради природата на Скорпионите, която може би е най-лоша от всички изброени зодии. Те подвеждат половинките си, които се надяват да създадат семейство с тях. Обаче Скорпионите обичат себе си и живота много повече от брака и човека до себе си. Искат във всеки един момент да се чувстват свободни, да имат каквато връзка си пожелаят и да не се съобразяват с никого. Много често Скорпионите дори имат по два партньора едновременно и тези игрички действат чудесно на самочувствието им. Просто бракът им се струва прекалено скучен, не е за тях!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 5 на най-красивите места в Европа през пролетта

Кой е най-големият полуостров в света

Тези 3 цвята никога не трябва да се използват за боядисване на яйца за Великден

В коя държава е най-голямото пристанище в Европа

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com