Няколко години по-малко: Как да се обличат жени над 40, за да изглеждат по-млади

18994
Няколко години по-малко: Как да се обличат жени над 40, за да изглеждат по-млади
Снимка: iStock

С помощта на правилно подбрани дрехи всяка жена на всяка възраст ще може визуално да се подмлади и да се почувства възможно най-привлекателна. Американският стилист от Лос Анджелис, Британи Диего, даде няколко съвета на тези, които са над 40 години. Тя препоръчва периодично да преглеждате гардероба си, основавайки се на няколко правила. Тогава ще изглеждате стилно, оригинално и младежки, уверява тя. И възрастта ще стане само цифра в паспорта.

Съсредоточете се върху стила, който харесвате

Някои жени имат известни личности или модни блогъри, които харесват по отношение на стил и избор на облекло. Експертът препоръчва да маркирате няколко визии, които сте харесали от определена популярна личност, телевизионна водеща или актриса, и да ги вземете под внимание. Не е необходимо напълно да копирате външния вид. Достатъчно е да заимствате няколко идеи, които ви вдъхновяват, обясни стилистът.

 

Овладяване на монохром

Няма нужда да се страхувате от монохромни визии. Ако изберете дрехи в един тон, които ви пасват добре и скриват недостатъците на фигурата, тогава лесно можете да създадете ефектен образ. Освен това подобни тоалети значително ще улеснят подготовката сутрин.

Добавяне на кожа към вашия гардероб

След 40 години можете и трябва да носите кожени неща. Във вашия гардероб може да има такива сака, панталони и поли. Тук основният проблем е изборът на цвят. За да не изглеждате вулгарно, по-добре е да дадете предпочитание не на ярки и киселинни нюанси, а на благородни тонове, включително вино или пясък, съветва Диего.

 

Не забравяйте удобството

Дрехите ви трябва да са удобни. Ето защо е по-добре да изберете стилове, които скриват недостатъците на фигурата и подчертават нейните предимства, но в същото време не пречат на движението. Според Диего, жените над 40 могат да добавят необичайни дрехи в японски стил към гардероба си.

Експертът съветва да погледнете по-отблизо кимоно роклите. Да, странно е. Но модерните варианти са доста стилни и оригинални. И една жена в такава рокля изглежда нежна, загадъчна и изискана. Стилистът препоръчва да пробвате и риза кимоно. Отличава се с издължена и свободна кройка, а талията е фиксирана с колан. Има варианти за всеки вкус. Можете да изберете както ярки модели, така и обикновени неутрални.

Една жена в зряла възраст не трябва да се облича скучно. Можете да си представяте визии безкрайно. Основното е, че всички избрани неща се вписват перфектно и подчертават вашата индивидуалност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да боядисаме красиви великденски яйца, на които всички ще се възхищават

Направете това, ако разтегнете връзки или изкълчите ръката

Как най-лесно става почистването на агнешки чревца

Какво да правите, ако кожата на лицето е суха?

Най-известните суеверия за косата и ноктите, които жените трябва да спазват

Тези зодии са орисани от звездите да бъдат щастливи в любовта

Как да влезем във форма за лятото без спорт и строги диети?

Нека цъфти: Защо не трябва да късате люляка?

Нумерологичен хороскоп за месец МАЙ

Не само за храна: Как да почистите канализацията с кетчуп?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com