Обличайте се в ТЕЗИ цветове, ако искате да сте най-успешни в живота

27756
Обличайте се в ТЕЗИ цветове, ако искате да сте най-успешни в живота
Снимка: https://unsplash.com

Всеки човек има свой собствен вкус и стил на обличане, предпочитания за цветове, кройки и дизайни на дрехите. Истината е, че всеки цвят носи своя енергия и ако облечем дрехи в него, можем да привлечем различни неща в живота си.

Освен това цветовете влияят на възприятието на хората. Ако искате да направите добро впечатление, трябва да имате това предвид. По тази логика има цветове, които могат да ви направят по-успешни. Ето кои са те.

Подобно облекло в гардероба показва, че започвате да приличате на лелка

Дрехите в гардероба говорят много за вкуса на човека и стила му на обличане. Обикновено ги подбираме според възрастта, на която и съотв...

Лилав цвят – цветът на аристократите, който подчертава точно това у вас. Не го пренебрегвайте и задължително обзаведете гардероба си с нещо лилаво. Така ще подчертаете силата и амбицията си, ще се отличавате от тълпата.

Син цвят – той носи усещане за спокойствие и смиреност. Синият цвят насърчава креативното мислене и е много подходящ за творческите личности. Влияе добре и на онези, които имат досег с човек, облечен в синьо. Ако искате да подчертаете свое качество или способност, определено се облечете в синьо.

Червен цвят – внимавайте с този цвят, особено ако ще го носите в делова среда. Ако се носи в по-лежерна обстановка, може да значи закачливост, страст, пламенност. Ако обаче го носите в работна среда, той сякаш предупреждава хората да не се доближават до вас. Той отговаря на думата „стоп“. Може дори да всява страх у другите. Внимавайте с него.

Оранжев цвят – бъдете внимателни с този нюанс, тъй като е по-екстравагантен и също предизвиква определени емоции, по-скоро в негативен аспект.

Защо жените не смеят да се обличат по-ярко и изразително

Вероятно всяка жена поне веднъж се е сблъсквала с подобна ситуация. Влизайки в магазините за дрехи, иска да вземе нещо по-ярко, по-ефек...

Сив цвят – ако се в бизнес средите и искате да покажете лидерство, авторитет, изтънченост, той е за вас. Подходящ е за работното място. Сивият цвят придава увереност и самочувствие. Кара другите хора да ви гледат с уважение и да засвидетелстват респект към вас.

Тъмни тонове – те се смятат за по-делови, лидерски, подходящи за работа. Хората, които се обличат в тъмни цветове създават усещане за превъзходство, лидерство и авторитет. Те казват на другите, че знаят какво правят и как да постигнат целите си.

Светли тонове – те са по-леки и създават точно такова усещане. С тях казвате на хората, че имате приветлив характер, че сте мили, комуникативни и позитивни хора. Показвате добронамереност и предразполагате другите да общуват лесно с вас.

Истината е, че трябва да внимавате с цветовете и тяхното съчетание. Освен това, трябва да се съобразявате с повода, по който ги носите, и средата, която ще обитавате, докато сте с тях. Проучете кои са подходящи за приятелска обстановка, кои за лични ангажименти и кои за работна среда, за да бъдете винаги успешни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com