От 9 май парите ще идват при зодиите от нови източници

14019
От 9 май парите ще идват при зодиите от нови източници
Снимка: iStock/Guliver

Започва страхотно и почти безпроблемно време в любовта. Хората лесно се опознават, не правят трагедии от връзките, не са склонни към силни емоции. Всичко е лесно, просто и остроумно.

Това отразява друга тема, повлияна от положението на Венера: какво е приятно в този момент? За какво хората харчат парите си? Какво трябва да купите през този период?

Венера в Близнаци показва, че ще имате много желания наведнъж. Има смисъл да купувате нематериални неща: абонаменти, курсове, билети, книги, компютърни програми.

Парите и имуществото ви ще растат по време на пътувания, благодарение на контактите с близкия ви кръг, от посредничество.

ОВЕН

Започва чудесно време за романтични запознанства в транспорта и в кореспонденцията. Ще се насладите на ходене и шофиране. Търговията и размяната ще генерират доход.

ТЕЛЕЦ

Финансовото ви състояние ще се подобри, ще има повече неща, ще са необходими по-малко усилия, за да печелите пари. Парите ще идват от източници, свързани с вътрешния кръг, медиация, обучение.

БЛИЗНАЦИ

Вашето красноречие и чар ще се увеличат. Можете да преговаряте с всеки и с всичко. Сега предпочитаните от вас дейности са посредничество, лекции и реклама.

РАК

Ще ви хареса да бъдете сами. Ще ви дърпа към природата, към страната. Вие ще решите да не показвате личния си живот и доходите си на външни лица. Комуникацията в Интернет ще бъде успешна.

ЛЪВ

Ще откриете радост в общуването със съмишленици. Груповите проекти и колективните събития ще генерират приходи. Лична симпатия може да възникне въз основа на споделени хобита.

ДЕВА

Връзката ви с шефа ви ще се подобри. Бизнес отношенията ще бъдат преплетени с лични и много бизнес въпроси могат да бъдат решени с чар и дипломатичност.

ВЕЗНИ

Пътуванията и комуникацията с приятни хора от други страни ще ви донесат голямо удоволствие. Често ще купувате от чужди сайтове и ще получавате различни дребни неща като подарък от чужбина.

Най-лошите качества според китайския хороскоп

Кои са най-лошите качества според китайския хороскоп? Вижте ги:  Вашият знак зависи от годината на раждане: • Плъх: 2008, 1...

СКОРПИОН

Ще имате късмет с подаръци, отстъпки и бонуси. Ще получите пари за почивка и за харчене. Инвестициите в интелектуални проекти ще бъдат благоприятни.

СТРЕЛЕЦ

Личният ви живот ще се подобри. Партньорът ви ще ви даде повече любов. Ако все още не сте срещнали "половинката си", тогава просто може да срещнете някого. Този период ще бъде успешен и за сделки.

КОЗИРОГ

КЪСМЕТЧЕ за 11 май според зодията

Овен Не питайте за повишение на заплатата, нова и по-вълнуваща работа и без това ви чака. Телец Усмихнете се, защото съдбата ви е по...

Ще имате по-добри отношения с колеги и подчинени и по-добри условия на труд. Време е да подобрите работното място и да накарате шефовете да ви изготвят удобен работен график. Здравословното ви състояние ще се подобри.

ВОДОЛЕЙ

Очаква ви много приятен отдих. Свободното време ще бъде изпълнено с естетически хобита, отдих на красиви места, посещение на театри и изложби, доставяне на интелектуална наслада от заниманията.

РИБИ

Време е да организирате семейни празници и да поканите приятни гости. Украсете къщата, това не изисква много усилия - най-доброто нещо е да освежите интериора с различни сладки малки неща.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com