X
 
 

Откриха нова полза от секса

22339 0
Откриха нова полза от секса
Снимка: iStock/Guliver
Канадски учени установиха, че вагиналният секс се отразява положително на женския мозък. Новото изследване е публикувано в сп. Archives of Sexual Behaviour, сообщает The Independent.

Експериментът бил проведен с участието на 78 хетеросексуални жени, чиято възраст не превишавала 30 години. Дамите преминали тест за памет, в който трябвало да разпознават лица на хора и да запомнят абстрактни думи.

Ето защо жените трябва да сменят повече партньори

Жените, както и мъжете имат нужда да сменят сексуалните си партньори, за да запазят либидото си. Това твърдят финландските учени от уни...

Онези от тях, които по-често се отдавали на любовни ласки запомняли по-добре абстрактните думи. Учените смятат, че сексът влияе на ръста на нервите в областта на мозъка, която отговаря за емоциите, нервната система и паметта.

По този начин те доказали, че физическото натоварване по време на секс не само спасява от стреса, но и влияе положително на паметта.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
ЛЮБОВЕН хороскоп за 9-13 декември
ЛЮБОВЕН хороскоп за 9-13 декември

Овен Овните ще имат нужда да бъдат разбрани и да говорят, да споделят, да разсъждават. Хубавата новина, е че половинката ще подходи с разбиране...