Открийте асцендента си според зодията си и вижте каква е кармата ви

32813
Открийте асцендента си според зодията си и вижте каква е кармата ви
Снимка: iStock/Guliver

За да откриете какво ви е подготвила съдбата по този начин, трябва да знаете своя асцендент. Асцендентът най-точно описва нашия характер и как се представяме във външния свят. Той се намира в 1 дом и ако не знаете какъв е - нужен е точен час на раждане, място и дата. Има редица сайтове, които автоматично ще изчислят вашия асцендент при въвеждането на тези данни. Открийте вашия асцендент и прочетете каква ще е кармата за вас:

Овен

Ако във вашия първи дом се намира Овенът, то значи най-силната ви връзка е била с Риби и в минал живот сте имали професия, която е била в помощ на околните - лечител, свещеник, шаман, мистик. В този живот обаче ви е отредено да се погрижите най-вече за собственото си благополучие. Свобода, независимост, усъвършенстване. Възможно е също в предишен живот да сте били наркозависими или затворници.

Големи промени очакват тези 4 зодии в края на април

Телец

В предишен живот сте били по-агресивни, но в сегашния сте по-стабилни, творчески настроени и търсещи насладите на живота. През този живот трябва да избягвате да бъдете като диктатори и деспоти. Възможно е да управлявате собствен бизнес.

Близнаци

В минал живот сте търсили първичното, бързото удоволствие, но сега се стремите да вникнете по-дълбоко и да потърсите преживяванията, които ви стимулират психически задълго. Не бъдете толкова сковани и поемайте рискове.

3 зодии ще открият сродната си душа през МАЙ

Рак

В този живот трябва да се обърнете към себе си и да опознаете емоциите си. Опитайте се да постигнете баланс между чувства и разум. В този живот ще акцентирате на дома и семейството.

Лъв

Преди сте били твърде колебливи и несигурни, а сега сте истински фурии - самоуверени и дори самовлюбени. Но ще се наложи да успокоите нарцистичната си натура и да преодолеете страха от изоставяне.

Дева

Преди Девите са били в центъра на обкръжението си, но сега се получава така, че ще се наложи те да се погрижат за околните. Не забравяйте обаче да отделяте време и за себе си. В този живот ще върнете услугите на всички, които са се грижели за вас преди.

Тези зодии ще имат много поводи за празнуване в края на месец април

Везни

В предишния живот сте давали цялата си енергия за околните, докато сега се стараете да откриете златната среда. В този живот ще трябва да се научите да не търсите удоволствието с цената на всичко.

Скорпион

В предишен живот сте търсили само повърхностното удоволствие, но сега имате нужда от него в най-дълбоката му форма. Мисията ви е обаче да намерите златната среда между двете, за да сте истински доволни.

Стрелец

В този живот ще трябва да осъзнаете, че можете да получите удоволствие и от сериозната връзка, а не само от мимолетни забежки с различни партньори. 

Зодиите, които са най - трудни за обичане

Козирог

В предишен живот заедно със стрелците сте били истински пътешественици, но сега на вас е отредено да бъдете по-сериозни и да постигнете много професионални успехи. В този живот ви предстои да израстнете значително.

Водолей

Преди сте се подчинявали на всички правила и органичения, а сега е времето да изживеете живота си свободно и според собствените правила. Но не го правете безцелно и само за да се бунтувате.

Риби

В минал живот сте направили открития, които могат да бъдат в полза на човечеството, а в този живот ще трябва да ги приложите и да бъдете в помощ на хората. В противен случай кармата ще ви накаже сурово.

Виното е опасно за страдащите тази болест

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Родени с късмет: На тези зодии всичко им се случва с лекота

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Извън Атина: Кой е най-големият град в Гърция

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com