ПЕЧАЛБА от тотото за тези 3 зодии през ЮНИ

41840
ПЕЧАЛБА от тотото за тези 3 зодии през ЮНИ
Снимка: iStock/Guliver

Късметът на някои зодии този месец ще бъде невероятен, особено що се отнася до финансите и печалбите. Всеки един от нас има нужда от определена сума пари, за да сбъдне своя мечта, да погаси заем или просто да живее една идея по-спокойно. Тези няколко зодии ще имат нечуван късмет в тотото, от който непременно трябва да се възползват.

ТЕЛЕЦ: Телците цял живот са смятали, че ще спечелят от нещо, което винаги ги е карало да не си дават толкова зор, когато работят. Усещат, че са родени под щастлива звезда и че някак животът им ще се подреди. Финансово определено има за какво да се тревожат, а мечтите и желанията им са доста отвъд възможностите им. Този месец обаче ще имат невероятен късмет и в никакъв случай не бива да го изпускат. Възможно е буквално в последните дни на месец юни да се окажат със солидна печалба от тотото, която ще им стигне да погасят всичките си задължения и да им остане голяма сума пари, за да си поживеят охолно. Телците трябва да са редовни, да не пропускат тираж и да разчитат само на интуицията си. Винаги е добре да играят с нови числа и е много възможно късметът да дойде при тях.

Скритите таланти на зодиите

Всяка зодия има своя скрит талант. Ето в какво може да опита силите си всяка зодия.  Овните имат скрития талант да танцуват. Може...

ЛЪВ: Лъвовете са създадени да живеят охолен и луксозен живот, просто са си бохеми по душа. Обичат да си похапват, да пийват, да се веселят и да черпят приятелите си без повод. Напоследък това им липсва, защото просто парите в домакинството не стигат. Някои Лъвове са пред голям ремонт, други пред важна покупка и все още се чудят как ли ще се справят с всичко това. За щастие късметът няма да ги подмине и ако положат малко усилия, ще им се отплати щедро. Печалбата на Лъвовете може да е толкова голяма, че им стигне за цял живот. Няма да им се вярва, че след по-малко от месец могат да имат възможността да си купят къща с голям двор, нова кола, дори ще могат да напуснат работа и да се отдадат на заслужена почивка. Не е ли страхотно?  

СКОРПИОН: Скорпионите имат много големи мечти – да живеят в собствен къща, да обиколят света и да не се налага всеки ден да стават рано, да работят от 9 до 6 и накрая на деня да не са щастливи – поне не толкова, колкото им се иска. Душата им е създадена за приключения, но за целта им липсват средства. За щастие късметът ще ги навести и още през месец юни може да се окаже, че печелят голяма сума пари от тотото. Тази сума ще им стигне да отидат на най-екзотичните места по света, ще им останат пари и за мечтаната къща, но все пак печалбата няма да е толкова голяма, че да не им се налага да работят до края на живота им. Въпреки това ще им донесе толкова щастие и спокойствие, че чак няма да им се вярва.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com