Петте зодии, които винаги намират идеалните партньори

14632
Петте зодии, които винаги намират идеалните партньори
Снимка: iStock

Не на всички зодии им върви в любовта и някои са по-добри в преценката си относно избора на партньор. Тъй като обикновено тези хора имат сериозни принципи и изисквания, когато изберат половинката си, то значи е най-подходящият и правилен избор според тях. Останете до края, за да разберете дали вие сте от късметлиите, на които съдбата дава перфектния партньор:

Козирог

Представителите на този знак по природа са по-внимателни и изискват повече от партньорите си. Те подбират предпазливо хората, с които комуникират. Те преценяват перфектно на кого да се доверят и интуицията рядко ги подвежда. В човека отсреща те търсят добро чувство за хумор и подкрепа – също присъщи на Козирозите качества. За тях е важно да се забавляват с партньора си, но и да не се предават в по-тежки ситуации. Много рядко съжаляват за избора си.

Риби

Водните знаци също се славят с добър инстинкт и романтични нагласи. Те веднага усещат подходящия за тях човек. Знаят на кого да имат доверие и кой ще ги измами. Те мечтаят за преживявания като от романтичните филми и книги. Бленуват за нежност и мили жестове. За Рибите любовта е на първо място, така че ако изберат вас за техен партньор, не се притеснявайте, че може да бъдете излъгани – това няма да се случи.

Телец

Телците се стремят към най-доброто във всяко едно отношение. Обичат да си угаждат и няма да направят компромис и в любовта – искат най-доброто за себе си. Изискванията не са малко, но веднъж получите ли тяхното одобрение – всичко ще е перфектно. Доверяват се на първото си впечатление за даден човек и следват интуицията си. Преди да предприемат каквито и да е действия спрямо вас, Телците анализират частите от характера ви, които са видели и им са направили впечатление. Ако представител на този знак ви покани на среща, знайте, че сте направили добро впечатление и имате много добри качества, тъй като те не излизат с когото и да било.

Рак

Представителите на този знак по природа са семейни типове. Те искат сериозни отношения и от малки започват да мислят за съдаването на семейство и дом. За тях най-важни са качества като лоялност и привързаност и дори са склонни да пренебрегнат изцяло външния вид на човек, стига да споделят едни и същи възгледи за живота. Отбягват несериозните хора и тези, които постоянно купонясват. В партньора си те търсят също грижа, състрадателност и креативност. Рядко приключват връзките си с омраза и уважават бившите си.

Водолей

Водолеите са един от най-интелигентните знаци в зодиака. При тях романтиката е рядко срещана, но за сметка на това, когато се влюбят, е истински и силно. Не играят игрички и не се впускат в безмислени флиртове. Те също се доверяват на интуицията си и имат отлична преценка. Усещат интелигентността и креативността у другия и се нуждаят именно от такъв човек до себе си. Търсят някого, с когото да се впуснат в редица интересни преживявания, но в същото време е всичко да е забавление – да се подкрепят във всякакви ситуации.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com