Пийте тези отвари преди лягане и ще изгорите мазнините за нула време!

4503
Пийте тези отвари преди лягане и ще изгорите мазнините за нула време!
Снимка: iStock/Guliver

Напитките за отслабване, които се пият преди сън правят чудеса, докато спите дълбоко, при условие че са допълнение към вашата диета и тренировки. Билковите напитки за отслабване могат да ви помогнат да спите по-добре, да ускорите метаболизма си и в същото време да отслабнете. През годините проучвания разкриват, че добрият сън не само подобрява състоянието на кожата и косата, но и прави щастливи и заредени с енергия. Той намалява шансовете да достигнете до вредните закуски, които могат да преобърнат диетата ви.

Напитки за усилване на метаболизма през нощта

Всички знаете колко е пълно кокосовото мляко с хранителни вещества. То става още по-прекрасно, когато към него добавите  куркума, черен пипер на прах, джинджифил на прах и мед. Това звучи като някакъв еликсир! Тази чудотворна напитка успокоява храносмилането ви, изгаря калории и поддържа мазнините на корема под контрол.

Съвети, с които скоро ще се отървете от двойната брадичка

Втората брадичка е резултат от няколко фактора: гени, възраст и понякога наднормено тегло. Възможно ли е да се отървете от него? Оказва...

Мощна зелена напитка

Известно е какво прави зеленият сок върху кожата и косата ви. Зелените смутита също са отлични напитки за през нощта. Съставките, присъстващи в тези напитки, са като хранителни бомби, които експлодират в тялото ви и изхвърлят всички токсини и примеси. Нужен ви е пасатор и всичко зелено, налично във вашия хладилник.

Можете да вземете зелени зеленчуци като краставица, целина, кориандър или магданоз, джинджифил (за този допълнителен удар), и няколко капки на витамин C от лимони. Смесете всичко добре с помощта на пасатор. Добавете малко лимонов сок и го изпийте.

Ментов чай

Храни, които ви помагат да отслабнете

Диетата, която се основава на глад и редуциране на калориите, ще ви помогне да отслабнете, но ще загубите не само мазнини, а и мускулна...

Ментовият чай е една от най-страхотните напитки за отслабване. Листата от мента помагат за храносмилането и по този начин се считат за чудотворна напитка след основните хранения. Ментолът и ментонът в ментовия чай увеличават способността на тялото да се отърве от отпадъците, които са в черния дроб и дебелото черво. Това помага на тялото да се отърве от нежеланото натрупване на мазнини.

Сложете вода да заври и да добавите няколко пресни листа от мента към нея. Варете, докато се получи естествено зелена напитка (зелен чай). Пийте това всяка вечер и продължете да го правите минимум три седмици, за да има видими резултати.

Чай от кимион

Чаят се счита за страхотна напитка в световен мащаб и се консумира по различно време на деня. Но знаете ли, че този чай може да бъде вашата перфектна напитка през нощта, за да загубите излишни мазнини от тялото си? Всичко, от което се нуждаете, е малко суров кимион и чаша вода. Оставете водата да заври и към нея добавете семената кимион. Варете сместа, докато получите перфектно сварения чай. Прецедете водата и я изпийте гореща. Тази напитка засилва метаболизма ви и помага отслабването.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com