По-добре не се доверявайте на тези ЗОДИИ, защото са сред най-фалшивите хора

29176
По-добре не се доверявайте на тези ЗОДИИ, защото са сред най-фалшивите хора
Снимка: iStock

Астролозите твърдят, че няколко от представителите на зодиака, много трудно влизат в класацията "добри приятели", защото много често изглеждат лоялни и разбиращи, правят комплименти и са благи на вид, а всъщност вътрешно са готови да ви забият нож в гърба при всяка възможност.

Това най-ужасните зодии, никой не ги обича

Дева

Девите са едни от най-умелите знаци в това да носят маската на добър приятел. Мили и отзивчиви, в момента в който се нуждаете от тях - те са насреща. Но са също толкова насреща и да предадат всяка ваша тайна, готови да я раздухат наляво и надясно, ръководейки се само от собствените си цели и подбуди. 

Водолей

Водолеите изглеждат на пръв поглед много заинтересовани от живота ви, проблемите ви, дори просто как е минал деня ви и какви са мечтите ви. Те започват с общи неща, дълбаейки все по-надълбоко във вас и цялото ви житие. 

Те изпитват неконтролируемата нужда да знаят всичко за приятелите си, обичайки по-късно да ги подчиняват. И подло ще използват всяка информация срещу тях, когато имат нужда да го направят.

Риби

Зодиите, които няма да имат никакви проблеми с парите през декември

Според финансовия хороскоп за края на 2022 г. три зодии ще са най-големите късметлии - те няма да имат никакви проблеми с парите. Предс...

Най-често характеризираме рибите с мек и нежен характер, които не обичат агресията и да влизат в конфликти. Дори биха излъгали пред това да се скарат с някого и да доказват правотата си.

Техните фантастични светове, в които живеят, ги карат да изопачават нещата и могат да ви представят пред кой ли не, без да се замислят, в много по-различна светлина от реалната. Бъдете нащрек с тях - лесно се обиждат, а бързо съсипват репутацията на другите.

Телец

Много често, когато телците се сприятеляват с някого, не се водят от искрени чувства, а по-скоро търсят ползата в тези отношения. 

За телците е важно всяка ваша дума да е важна, значима и да предизвиква възхищение в другите. Просто, за да бъдете техни приятели, трябва да имате някаква полза в техните очи. Ще се появяват, когато имат нужда от помощ, ще ви търсят за щяло и нещяло, а щом вие имате нужда от помощ, ще забравят дори да вдигнат телефона си.

Тези зодиакални знаци постоянно дават съвети на своите приятели

Всеки от нас има един досаден приятел, който не спира да ни дава съвети, независимо дали го питаме за тях, или не. Но чудили ли сте се ...

Главоломни промени и много щастие очакват тези шест ЗОДИИ в предстоящия ДЕКЕМВРИ 2022

Козирог

Всъщност козирозите сами по себе си са предани другари, но често ще показват рогата си и трудния си характер, които ще довеждат до кавги.

Те са отмъстителни и няма да забравят никога вашите грешки, като ще ги натякват с години, дори и да твърдят, че ви е простено. В техните очи това е начинът да понесете своята отговорност. 

Ако се скарате с такъв човек, ще станете жертва на ужасни грозни клюки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

5 храни, за които да забравите след тренировка
5 храни, за които да забравите след тренировка

Не бързайте да се поглезите с храна след изтощителна физическа активност: нека да разберем кои храни ще отхвърлят цялата ви упорита работа във...