Подхождате ли си с партньора си според зодията?

8655
Подхождате ли си с партньора си според зодията?
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите твърдо вярват, че в любовта всяка една зодия си пасва с точно определено други. Ето защо не бива да се изненадвате, когато на първа среща ви попитат "Коя зодия си?". Дали случайно би се оказало, че сте в групата на тези, които си подхождат? Или пък не? 

Нека разгледаме кой с кого, как и защо:

Овен

Те обичат чувството на надмощие над останалите както в живота, така и в любовта. Изискванията към партньора им са дълбока и безрезервна благодарност, ненавиждат емоционалния шантаж. Предпочитани партньори в любовта и секса са Везни, Лъв, Скорпион и Близнаци.

Телец

Много чувствителна зодия. Дават предимство на любовта пред секса. Любовните игри са задължителни в леглото. Пасват си чудесно с Рак, Козирог, Скорпион и Дева

Близнаци

Това са абсолютно освободени личности! Не съществуват табута в леглото и в любовта, обичат да експериментират и да се забавляват на макс. Идеална партия са със Стрелец, Близнаци, Водолей и Овен.

Рак

Изключително чувствителни и изобретателни, но и мързеливички в отношенията. Обаче храната и сексът са върховни удоволствия. Все пак любовта минава през стомаха, нали? Като най-подходящи са определени Козирог, Лъв, Риби и Телец.

Лъв

Те са познати със страстта си. Красота, сила, чар - всичко това привлича неудържимо. Верен партньор, чудесна компания, отдадени изцяло на връзката си. Дават всичко, но искат и да получават. Най-добрите партньори са Стрелец, Лъв, Овен и Скорпион.

Дева

Те не са никак невинни, ако става въпрос за секс и любов. Дават цялата си енергия в една връзка, но са твърде чувствителни и затова много трябва да се внимава с тях. Когато са с чувствен и внимателен партньор, те са на седмото небе. Подходящи зодии са Риби, Везни, Козирог и Телец.

Везни

Тази зодия се слави със своята чувствителност, изискан вкус, но и със своята непрекъсната взискателност. Никак не е лесно да бъдеш техен партньор - половинките са подлагани непрекъснато на различни тестове. Пасват си идеално с Лъв, Стрелец, Близнаци и Овен.

Топ 5 на най-романтичните зодии

Романтиката е важна част от любовната връзка. За съжаление не всички мъже и жени могат да се похвалят с това. Астролозите са сигурни, ч...

Скорпион

Това е зодията, която има репутация на най-страстна и готова винаги за екшън! Обаче са склонни да вкарват драматизъм малко повече от необходимото. Обичат да контролират отношенията и не всеки може да издържи с тях. Подходящи за тях са Телец, Лъв, Риби, Скорпион. 

Стрелец

Истински търсачи на силните усещания. Непоправими мечтатели. Неудържими фурии в спалнята. Като проблем е фактът, че някак си бързо им доскучава всичко. Най-добри за тях са Дева, Козирог, Телец и Рак.

Козирог

Най-подходящият подарък за Свети Валентин за огнените знаци

Свети Валентин наближава и вече вероятно си питате какво да подарите на вашата половинка. Ето кой е най-подходящият подарък за предста...

Те са резервирани, но обичат секса. Харесва им да са прелъстявани и ухажвани - това подсилва либидото им. Предпочитани партньори за тях са Телец, Рак, Козирог и Дева.

Водолей

Те смятат себе си за интелектуалците в зодиака. Харесва им да ги ухажват, но ненавиждат да им се отнема контролът над ситуацията. Не се опитвайте да командвате Водолей! Подхождат си с Водолей, Стрелец, Дева и Близнаци.

Риби

Те привличат много ухажори, а също така си падат по всякакъв тип хора. В спалнята са чувствителни, романтични и не на последно място - много игриви! Предпочитат да доставят много повече удоволствие на партньора си, отколкото на самите себе си. Най-добрите партньори им са Рак, Дева, Везни и Скорпион.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com