Пороци и слабости на различните зодиакални знаци

27893
Пороци и слабости на различните зодиакални знаци
Снимка: iStock/Guliver

Хора сме и всеки от нас има своите недостатъци, пороци и тъмни страни. Ето какви са те при различните зодиакални знаци:

Овен

При Овен астролозите подозират наличие на слабост към лесните пари. Най-наблюдателните хора могат да видят, че Овните са егоистични и пресметливи, а понякога са склонни да прехвърлят работата си върху раменете на някой друг.

Телец

Грехът на Телец е суетата, макар понякога много внимателно скрита. Телецът мечтае да бъде най-добрият във всичко, въпреки че изобщо не знае защо му е необходимо. Ако сте Телец, тогава е много вероятно вашата слабост да е слава, която ви опиянява и ви кара да изграждате грешни приоритети.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, тогава с голяма вероятност страдате от лицемерие. Близнаците не разкриват лицето си дори пред най-близките хора. Тъй като Близнаците едва ли знаят как да живеят по различен начин, този двоен живот може сериозно да им попречи.

Рак

Слабостта на Раците се крие във факта, че те често не могат да устоят на възможността за лесни пари, дори ако трябва да обидят някого силно. Често Раците оказват натиск върху слабостите и ако това е оправдано в съперничество или борба, то с близките е просто егоистично.

Лъв

Не знаете как да се поставите на мястото на други хора, така че понякога можете да изглеждате безразлични или дори безсърдечни. Лъвовете винаги искат всичко да бъде както им харесва, но не мислят какво може да означава това за околните. Този "честен" егоизъм може да изиграе жестока шега и да им навреди.

Дева

Слабостта на Девата е успехът и късметът, но по-бързо. Той трябва да дойде при вас твърде бързо, за да не се откажете от това, което обичате. Много Деви се отказват от това, което харесват, виждайки само проблеми, въпреки че са на крачка от целта.

Везни

Везните често са мързеливи и затова тяхната слабост е безгрижният живот. Никога не им се иска да променят нещо, така че често отлагат нещата до последната минута. В крайна сметка, за Везните е трудно да се принудят да направят нещо.

3-те зодии, които изневеряват системно

Има два вида изневери – такива, които се случват само веднъж и никога повече не се повтарят, както и такива, които се случват сис...

Скорпион

Емоционалният контрол е вашата сила. Обичате да експериментирате с хора и също така да ги ръководите на най-дълбоко ниво. Това дразни другите и ако те са достатъчно умни, за да го забележат, можете да си отгледате истински враг.

Стрелец

Стрелците често са досадни с изменчивостта си. Те просто живеят в различен свят, по-странен, наситен, необуздан. Честно казано, те имат слабост да бъдат навсякъде и винаги и да бъдат най-добрите.

Козирог

4-те зодии, които пазят грозна тайна

Често си мислим, че добре познаваме хората около нас и няма с какво да ни изненадат. Това обаче изобщо не е така, защото зодиите имат м...

Козирозите са подобни по недостатъци на Девите, но се различават и по жаждата си за работа. За вас има само работа и бизнес, а семейството е на заден план, което не е много коректно и не е много приятно. Ако нещо не ви устройва, тогава си измивате ръцете и решението на проблема остава на крачка от вас.

Водолей

Хората се дразнят от вашата „ерудиция“, тя дори ги вбесява. Факт е, че обичате да поглъщате информация, приемайки я за истина и аргументирайки защитата на мнението си до последния дъх. Чели сте нещо в интернет и се смятате за голям експерт.

Риби

Винаги сте зависими от нещо или някой. Това е основният ви порок, който може да ви превърне в алкохолици, наркомани или зависими лица. Не забравяйте винаги да внимавате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Пожелания за Цветница 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com