Превърнете дома си в място на силата според зодията си

4950
Превърнете дома си в място на силата според зодията си
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек прекарва много време у дома. Дори да се приберете вкъщи само да спите, това все пак трябва да бъде място, което ви зарежда със сила и енергия, така че този сън да бъде възможно най-полезен и ефективен. Астролозите казаха какво да направите, за да направите престоя си у дома възможно най-приятен.

Овен

Овните трябва да могат да гледат постиженията си възможно най-често. Необходимо е да се поставят в полезрението различни купи, награди, сертификати.

Телец

За Телеца е много важно в дома да има от онези аксесоари и мебели, които ще създадат комфорт. Мястото на силата за Телците е тази къща или апартамент, в които абсолютно всичко е там, където те искат да бъде.

Близнаци

От първостепенно значение за Близнаците е правилният избор на цветове. За да се превърне къщата в място на силата, интериорът трябва да има много бели и сиви цветове.

Как изглежда мечтаният дом за всяка зодия

Рак

Раците в къщата трябва да имат повече снимки със семейството, сродната си душа, родителите. Всяко нещо, което напомня за семейни или любовни отношения, е най-силният магнит за късмет, щастие, психическо здраве и мотивация.

Лъв

Нестандартни техники и решения в архитектурата и планирането ще помогнат на лъвовете да направят дома си място на силата.

Дева

За Девата всичко е изключително просто. Всичко трябва да си лежи на мястото и всичко да има практическа задача.

5-те най-слаби зодии

Везни

За да направят от дома си място на силата, Везните трябва да имат домашен любимец. Изборът може да падне както върху котката, така и върху кучето. За Везните също е полезно да имат много растения у дома.

Скорпион

Скорпиони, трябва да живеете по-високо - поне на петия етаж. Също така е важно в къщата да няма потребителски стоки и стари ненужни вещи, без излишни украшения и без странни решения.

Стрелец

Стрелецът е важна функционалност в къщата. За да се превърне къщата в любимото им място и да помогне за възстановяване на енергията с максимална сила, е необходимо да има само най-необходимото оборудване. За тези, които живеят сами, е по-добре да не купуват огромни имения, в противен случай енергията ще изтече.

Зодиакалните домове в наталната карта и какво означава тя?

Козирог

По-добре е Козирозите да са по-близо до Земята, като изберат по-нисък етаж. Определено не трябва да живеят над 4-5 етажа. От прозореца трябва да има изглед към дърветата, парка. Повече зелени цветя, гледани от прозореца, ще събудят сила, енергия, любов и мотивация в Козирозите.

Водолей

Апартаментът или къщата на Водолеите не трябва да са малки. Стаите трябва да с добро осветление и просторни. Ако не можете да спечелите пари за голям апартамент, трябва да изберете правилното оформление с голяма основна стая.

Риби

Рибите имат нужда да се обграждат в дома си с неща, които ги вдъхновяват. Това могат да бъдат картини, скулптури. Също така не пречи да използвате повече сини и лилави тонове, за да създадете благоприятна атмосфера. За да превърнете дома си в място на сила, не трябва да каните токсични и неприятни хора в дома си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно