Пълен есенен хороскоп за зодия Лъв

17916
Пълен есенен хороскоп за зодия Лъв
Снимка: Gerd Altmann / Pixabay

Скъпи Лъвове, септември за вас е месецът на коригиране на пропуснатите възможности и възстановяване на старите познати. Заради ретроградния Меркурий е добре внимателно да обмислите маршрутите, по-добре е напълно да се откажете от пътуването.

Нещо няма да работи, може би от първия път. В същото време представителите на тази зодия трябва да са подготвени за това, че с настъпването на есента се активират контактите със стари познати.

Това е достатъчно добър период за връщане в миналото към стари връзки, към стари познати. Ако сте планирали пътуване до родния си край или някъде, където вече сте били, това място ви е близо, скъпо ви е, тогава отидете.

Можете също така да изготвяте финансови отчети в този момент, да разработвате проекти за безвъзмездна помощ, да търсите някакви преференциални възможности, но отново не стартирайте никакви проекти, а продължете в режима, в който работите, концентрирани в някакъв бизнес.

Ето защо всички са луднали по зодия Лъв

В личния живот на Лъва в началото на есента също има риск от разрушаване на плановете, така че е по-добре да не оставяте всичко за последния момент. Препоръчва се да обърнете внимание на елементите на планирането, така че всичко да е ясно изписано и Лъвът да не пропусне нищо съществено.

Вторият есенен месец активизира преди всичко темата за дома и семейните отношения за тази зодия. Новолунието на 25-ти ще тласне развитието на сферата в Лъв, свързана в хороскопа с имоти, дом, родство по бащина линия.

Ретрограден Марс ще направи специална спирка на 30-ти. Това, което Меркурий прави през септември, Марс ще започне през октомври. Визуално изглежда, че спира и след това се обръща в обратна посока. Такава ретроградност ще засили ситуациите със съмишленици. И ако Лъвът е планирал някои начинания с приятели, особено в сферата на бизнеса, не струва нищо да започнете преди края на месеца.

От 23 септември до 23 октомври, както и от 22 ноември до 22 декември, Слънцето, светилото, което контролира Лъва, го покровителства, първоначално естествено ще бъде в зодиакалните зони, приятелски и благоприятни за Лъв. Ще увеличи енергийния потенциал и като цяло ще отвори успешен период за приятелство по обичайния за личния живот начин.

Кои са тайните качества на зодия Лъв, за които много хора не знаят?

През ноември ключовата тема за Лъва ще бъде кариерата. Тук лунното затъмнение на 8-ми ще включва, от една страна, въпроси за кариера и статус, позиции в йерархичната структура, от друга страна, въпроси за дома и недвижимите имоти.

И тогава може дори да има желание да прекъснете някои бизнес контакти. Договореностите с по-висшите органи може да бъдат нарушени. Но хороскопът все още не препоръчва да търсите нови изходи за високопоставени хора през този период.

Астролозите съветват Лъвовете най-накрая да спрат да търсят мама или татко в партньорите. Време е да разчитат на себе си. Намерете вътрешна опора в себе си, за да станете възможно най-независими и успешни и да не се обвързвате с определен партньор. Важно е да разчитате на собствените си творчески способности, на личната си интуиция.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 неща, които ръцете разкриват за здравето ни

Тази зърнена култура е богат източник на мощни хранителни вещества

5 грешки при домашното боядисване на коса и как да ги избегнете

8 диетични храни, които предизвикват преяждане

Как да се предпазите от мълнии: Не носете чадър, не говорете по телефона

Пречистване на организма и отслабване с безглутенова диета

15 неочевидни начина за използване на това евтино мазило

Защо не трябва да засадите папрати в близост до ваканционния си дом?

Подправката, с която тоалетната винаги блести от чистота

Какво ви вещаят сънищата за закупуване на къща, апартамент или лятна вила?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com