Само за 4 седмици отслабване с 15-20 кг

72046
Само за 4 седмици отслабване с 15-20 кг
Снимка: PublicDomainPictures / Pixabay

Повечето съвременни диети и диети се базират на килокалориите, които тялото получава и изразходва. Често тези диети са придружени от физическа активност, за да може практикуващият ги да се чувства сит от храненето и да не надвишава допустимата граница.

Какво обаче ще стане, ако има метод, който премахва необходимостта от физическа активност? Той съществува и ще се опитаме да го разгледаме по-подробно.

Правилно формулираната диета е ключът към успешната диета

Този метод е предназначен не за количеството приети калории, а за процесите, които се случват в тялото при консумация на такава храна. Трябва да разберете, че правилното хранене за отслабване трябва да се спазва не само по време на диетата, но и след нея. Това е така, защото постоянно нарастващото желание да опитате нещо ново и вкусно ще изкуши неустоимо волята на много от нас. От това следва, че колкото и ефективна и полезна да е диетата, тя е ограничаване на себе си и отказ от някои от любимите храни.

Много често, за да намалим теглото си, е достатъчно да привикнем тялото си към определени правила. Това са правила, които мозъкът също трябва непреклонно да спазва. На първо място това са премерени и чести хранения на малки порции. Много диетолози твърдят и научно обосновават ефекта на метаболизма върху регулирането на енергийния разход. Тогава трябва да разберете, че храната, която е трудно смилаема, също изисква енергия.

И тук идва парадоксът – колкото повече ядеш, толкова повече отслабваш!

Ако обаче се задълбочите, става ясно, че асортиментът от продукти е много оскъден и обикновено имат голям ефект, когато се консумират в чист вид или варени, дори без сол. Тези храни включват сложни протеини и въглехидрати.

Добрата и ефективна загуба на тегло за една седмица е напълно възможна. Тук обаче, ако теглото се връща бързо, значи грешим някъде. За да продължи ефектът по-дълго, трябва внимателно да обмислите диетата си. Когато тялото свикне, че има всичко необходимо в даден момент, тогава ще натрупа по-малко енергия под формата на мазнини. Най-доброто решение е да съставите диета за цяла седмица или по-добре за 2-3. Разбира се, някои храни в определени дни може да ви омръзнат и няма да можете да получите удоволствие от яденето, но можете да сменяте дните. Най-важното е, че искате тази загуба на тегло. Трябва да положите малко усилия, за да постигнете това, което искате.

Приблизителна седмична диета

Всеки ден закусвате само с половин портокал и 1-2 варени яйца. Не можете да ядете агнешко.

Първи ден

Хранете се с един вид плодове. От тях може да ядете колкото искате, докато се наситите.

Вечеря: можете да ядете всяко варено или пържено месо. Трябва обаче да внимавате да се запазят възможно най-малко мазнини. Пилешки гърди или смляно говеждо филе са най-подходящи.

Втори ден

За обяд пърженото или варено пиле (трябва да е без кожа).

Вечеря: салата от краставици, домати, моркови и сладки чушки; 1-2 грейпфрута и 2 варени пилешки яйца.

Трети ден

Обяд: сирене с ниско съдържание на мазнини, колкото е необходимо, препечен хляб и домати.

Вечеря: пърженото или варено месо. Не мазно.

Нормално тегло: Защо не всеки трябва да отслабне?

Понякога полагаме твърде много усилия, за да се отървем от няколко килограма. Наистина ли са излишни тези килограми? И какво означава и...

Четвърти ден

За обяд някакъв плод, не като в понеделника. Можете също да ядете, колкото искате. Хапвайте с печено или варено месо, подправено със салата.

Петият ден

За обяд яжте 2 варени яйца, варени зеленчуци. Вечерята се състои от варена риба, салата и 1 портокал или грейпфрут.

Шести ден

Супа от целина за отслабване

Целината е една от най-здравословните храни за тялото. Майките трябва да я въведат в диетата на бебето още на 8-9 месеца, като я добавя...

Вечеряме пак с плодове, колкото си искаме и пак един вид.

За вечеря варено или пържено месо.

Седми ден

Обядът включва варено или пържено пиле, варени зеленчуци и салата. За вечеря само варени зеленчуци.

Както можете да видите, тази диета съдържа доста месо и плодове. Съставът им помага за по-активно изразходване на енергия и за преработка на храна. Това дава възможност да отслабнете без вреда и като се придържате към тази диета можете да постигнете много добри резултати след 2 седмици. Първите забележими резултати ще се видят в събота вечерта на първата седмица, което е доста добре, като се има предвид разнообразието, което е на разположение за обяд и вечеря.

Бързо отслабване за заети хора

Жените често се подлагат на различни диети с една единствена цел – да отслабнат. Забързани в ежедневието си обаче, те не винаги и...

Малка и бърза загуба на тегло

Понякога жените не трябва да губят много тегло. Понякога е достатъчно да съблекат многото дрехи и да изберат една роклята, която харесват, на умело да прикрие неприятните образувания по корема или ханша.

Има много начини да отслабнете с 5 кг. Те са сравнително прости и сравнително бързи. Така, например, можете да използвате рецептата на някои известни личности, които през деня пият "коктейл" от зеленчуци и плодове по чаша на всеки 1,5-2 часа, а преди лягане - слабителни чайове.

Тази комбинация от фибри и ускорен метаболизъм принуждава червата и цялата храносмилателна система да работят просто в адски режим, изгаряйки хиляди калории, дори без да спортувате. По този начин, енергията, съдържаща се в чаша нарязани сочни зелени витаминозни растения е достатъчна за максимум половин час, а останалото трябва да се вземе от подкожните запаси. В същото време балансът на микро и макро елементите остава нормален, както и витамините.

Успех на всички в отслабването!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com