Седем типа жени, които си тръгват без обяснение

3660
Седем типа жени, които си тръгват без обяснение
Снимка: JALAL SHEIKH / Pixabay

Тези дами са толкова досадни на мъжете, че силният пол, бяга от тях като от чума.

На вашето внимание седем типа жени, които си тръгват без обяснение:

Вечно недоволната

Каквото и да прави, колкото и да се старае, дори внезапно тя ще намери недостатък. При това и в неговия, и в нейния, и в съвместния им живот. Такава дама може да се утешава години наред, а след това да е неспособна да понесе песимизма, да остане сама със своята завинаги полупразна чаша.

Не може да се радва на мъж

Мъжът се нуждае от похвала, дори и да не я заслужава. Кой иска да търпи постоянно коментари, подигравки и сарказъм в духа на: „Е, можеше и по-добре“. Рано или късно партньорът ви ще намери някоя друга, която ще оцени усилията му.

Какво мразят мъжете у една жена?

Какво те притеснява в партньора ти? Всеки знае, че и мъжете, и жените имат определени аспекти на другия, които изобщо не ни харесват. М...

И това не е достатъчно

Жените от този тип са не само меркантилни, но и изискват повишено внимание. Ако телефонът е последен модел, ако ресторантът е най-добрият в града. Ако уикендът е точно зад ъгъла, да не говорим за почивка и още повече. Такова „дърпане на одеялото“, върху себе си във всичко няма да доведе до добро.

Скандалджийка

Италианските страсти в една връзка са добри в самото начало. И когато бракът вече е уреден, чупенето на чинии в кухнята в три сутринта не е никак забавно. Човек се уморява от крясъци, заплахи и постоянни скандали. Да живееш с такава съпруга е като бомба със закъснител: никога не знаеш кога ще избухне. Не е чудно, че мнозина в даден момент избират да не чакат щифтът им да бъде ударен.

"Да, скъпи"

Женските имена, които омагьосват мъжете

Ана / Анна В тях винаги има светлина и са отдадени дълбоко, както на връзките, така и на професията си. Мили и грижовни, те винаги сто...

Тя е сладка, очарователна, но няма мнение. Или не се показва, или не иска да спори със съпруга си. Някой ще каже: да, това е перфектната жена! Да, но само за първите няколко години. Тогава с нея ще стане скучно и обясненията в това, защо бракът се разпадна е непоносимо. В крайна сметка тя ще каже на финала: „Да, скъпи“.

"Има само аз"

Единственото правилно мнение е нейното мнение. Пълна противоположност на предишната версия. Тази дама строи и боядисва, прави всичко, а ако я обидите, праща всичко по дяволите. Да живееш под игото на такъв командир не е много добра опция. Затова съпрузите на такива жени периодично дезертират.

Купонджийка

Ако имате семейство, тогава съпругът ви няма да издържи дълго време на вашите „сбирки с момичета“. Не е ревност, не! Той просто ще види как жена му дава приоритети. Ако приятелите й са по-важни за нея, нека прекара живота си с тях. Той самият ще отиде да търси жена, която е по-фокусирана, върху съвместен живот и ще върви ред до него, ръка за ръка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

С какво се храни лисицата?
С какво се храни лисицата?

Въпреки че лисицата е хищник, нейното меню е твърде богато, като е разнообразено и с растителни съставки. Разбира се, в основата му, така или иначе,...