Седмичен хороскоп за 14-20 март

18418
Седмичен хороскоп за 14-20 март
Снимка: iStock

Овен

Тази седмица е подходяща за промени, като смяна на местоживеенето или дори работата. Добре е да вземете мерки и да се разплатите с дълговете си. Във вторник са възможни разногласия с вашите партньори и колеги. Има как да се постигне съгласие, така че всички страни да са доволни и да получат своето. В петък и почивните дни ще получите много внимание и загриженост от страна на любимите ви хора. Постарайте се да отвърнете със същото.

Полезно: зодии дати

Телец

През тази седмица ще имате шанса да изпреварите събитията и по този начин да облекчите натоварването, което предстои. Сега е моментът да покажете високо самочувствие и увереност в себе си. В личен план не предприемайте решаващи действия. Търпението в най-голям обем ще бъде най-верния ви приятел. Извадете всички познати ви оръжия срещу меланхолията. Оставайте минимално време у дома и гледайте да сте навън и в движение.

Близнаци

Това е седмица, в която да освободите живота си от ненужни притеснения. Само така бихте могли да продължите напред и да разгърнете потенциала си. Нямате реална причина, поради която да се съмнявате във вашите възможности. Сряда може да се окаже Вашият победен ден. Края на седмицата посветете на личните си отношения и бъдете по-благосклонни към вашите близки. Не забравяйте за важността на романтиката.

Рак

През тази седмица ви очакват нови запознанства. Ако сте се колебали дали да предприемете пътуване – действайте. Пътуванията също ще са повече от успешни.  Ако се чувствате потиснати по добре не се впускайте в дълбоки разговори с половинката ви. Успешни ще са тези познанства, които са инициирани от ваши познати.  Опитайте се да довършите служебните си задължения в срок, тъй като по-късно ще се струпат още задачи и ще ви е  трудно да се справите.

Полезно: зодии дати

Лъв

През тази седмица направете така, че да не излизате от рамките. Важно е да спазвате правилата. Сега може да се каже, че навлизате в период, в който дейността ви ще бъде разглеждана под лупа. Бъдете повече от сигурни в добронамереността на всяка ваша стъпка. В личен план нещата ще се развива повече от добре. Партньорът ви непрекъснато ще ви изненадва, както и вие него и то само с положителни неща. В края на седмицата не се колебайте да предприемете пътуване.

Дева

През тази седмица не се месете в проблемите на другите. Избягвайте ролята на арбитър. Възможни са промени в плановете и нарушаване на споразуменията, което ще доведе до допълнителни усилия за вас. Прекъснатите проекти ще започнат постепенно да се развиват. В петък ще бъдете успешни в работата, усилията ви ще донесат първите резултати. В неделя може да има конфликти в семейството. Опитайте се да сдържате емоциите си, като ги държите под контрол.

Везни

През тази седмица поставете себе си на първо място. Заемете се с решаването на стари и недовършени задачи. Важно е да не се опитвате да правите всичко наведнъж. Започнете с най-важното. В сряда приятелска помощ ще помогне за преодоляване на много трудности. В работата очертават нови интересни перспективи, не пропускайте шанса си, като заявите желание за участие. В личен план не прекалявайте с компромисите.

Скорпион

Очаква ви успешна седмица в служебно отношение.. Насочете енергията си към нови проекти и получаване на допълнителни знания. Научете се да слушате, чувате и четете между редовете и ще получите информация, която ви позволява да промените възприятието си за света. През почивните дни не оставайте у дома. Излизайте с приятели, организирайте пикник или друго забавление с повече хора.

Стрелец

Новата седмица е подходяща за изглаждането на проблеми в личните отношения. Бъдете добронамерени, сега не е време за сериозни равносметки анализ. Започвате нов период, към който ще трябва да се адаптирате много бързо. В средата на седмицата не си позволявайте големи харчове. Възможно е скоро да имате нужда от повече пари от обикновено. 

Козирог

Очаква ви спокоен период, в който няма да ви безпокоят изненадващи събития. Това е благоприятно време за продуктивна работа и бизнес срещи. Идеите, които сега ще ви дойдат наум могат да бъдат началото на наистина грандиозни постижения в бъдеще. В четвъртък не поставяйте на риск всичко, което имате, дори ако изведнъж си помислите, че е време за промяна. Много скоро ще усетите хармония и баланс. Обърнете внимание на събитията, които ще ви се случат в неделя. Те не са случайни.

Водолей

Тази седмица посветете на любовта. Опитайте се да обърнете повече внимание на себе си и на любимия човек. Идва период на промяна във вашето отношение, преоценка на духовните ценности и всичко това вероятно ще повлияе на вашата съдба. Не се оставяйте да се обезкуражавате, споделяйте позитивите и енергията си, защото много скоро ви очаква голяма радост. В четвъртък ще получите първия знак, че сте на прав път. Бъдете сигурни в себе си и желанията си и ще видите как лека по лека те ще започнат да се сбъдват. 

Риби

Седмицата е подходяща за смели постъпки. Активността ви ще е завидна. Във вторник ще имате благоприятна среда за творчески постижения в професионалната област. Не е нужно да мислите особено за това какво да правите и как да се държите - знаете всичко отлично, съмненията не бива да ви притесняват. В сряда съществува риск да забравите нещо важно. По-добре е да направите план за деня и да запишете всичко. През почивните дни ви очакват интересни познанства, не бива да прекарвате това време затворени у дома.

Полезно: зодии дати

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Любовна магия в действие: Как да разберете, че на съпруга ви е направена любовна магия

11 стъпки как да спрете да тежите на врата на съпруга си и да започнете да „правите пари“

7 твои маниера, които оставят ужасно първо впечатление след разговор

Вредно ли е да се пие чай непосредствено след хранене?

Освен агне: Какво друго трябва да се яде на Гергьовден?

Как се пише: полилей или полюлей?

Защо задължително се яде агне на Гергьовден?

С какви размери е бил най-големият динозавър?

Кога се боядисват яйца за Великден 2024?

Как да си направим мицел за печурки?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com