Седмичен хороскоп за 3-9 септември

33113
Седмичен хороскоп за 3-9 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще преминете на нова вълна. Активността ви и желанието за победа на всяка цена ще останат настрани. Сега е моментът за обърнете повече внимание на отношенията в семейството ви. Атмосферата ще бъде изключително спокойна. Това ще ви позволи да отметнете, както решаванеот на чисто личностни въпроси, така и някои малки ремонтни дейности. Изполвайте това време, за да сплотите членовете на семейството. Може да експериментирате с по-весели и свежи цветове за дома ви. Не се вманиачавайте с покупките за предстоящия учебен ден.

Телец

Седмицата ще ви донесе пълно спокойствие и липса на събития, което може да ви отекчи безкрайно. Няма как да предизвикате да се случи нещо интересно, но може да започнете да се подготвяте за по-съществените събития, които ще настъпят с началото на есента. Използвайте времето, за да си припомните с децата учебния материал от мината година. Може да предприемете и пътешествие с повече разходки или друга физическа дейност, с която да освободите натрупалата се енергия.

Близнаци

Седмицата ще бъде изпълнена с много късмет. Всяка ситуация ще се развива положително без вашата особена намеса или усилия. Бъдете оптимисти относно случващото се. Опитайте се да довършите започнатото до 5 септември. След това започва период, в който спокойно може да се заемате с нови проекти. През целия период може да се чувствате напрегнати от излишък на енергия. Използвайте момента, за да започнете да спортувате активно и превърнете тази дейност в навик.

Рак

Седмицата ще ви накара да се почувствате като преродени. Сега вече имате достатъчно нови сили и ясна визия за това как да действате. Направете първите активни действия след 5 септември. Не отлагайте началото на акцията за по-късно, тъй като много лесно може да се разколебаете, а после ще съжалявате за загубеното време възмжност. Мобилизирайте най-добрите си приятели да бъдат до вас винаги, когато имате нежда от това, но все пак гледайте да се справите сами, особено що се отнася до взимането на решения.

Лъв

Седмичен хороскоп за първата седмица на СЕПТЕМВРИ

Какво ни очаква през първата седмица на месец септември. Седмичният хороскоп може да ви даде светлина върху събитията, които ще посрещн...

Това е седмица, в която може да помислите за смяна на посоката. Обмислете различните варианти и направете първите стъпки след 5 септември. Ако имате някои спестявания, не се колебайте да поемете по-голям риск, особено ако наближавате 40-те. Това е време, когато човек е добре да смени посоката и да развива онези качества у себе си, за които до момента е съжалявал, че по една или друга причина, не е успял да развие. Не търсете чуждо мнение и не очаквайте помощ от никого. Постъпете единствено според своите разбирания.

Дева

Седмицата е подходяща за приключение. Сега може да се развихрите и да покажете всичко, което до този момент е дремело у вас. Имате много повече сили и способности, от колкото предполагате. Ако не ви свърта на едно място със сигурност се обадете на ваши приятели, които вече имат опит в екстремните спортове и се разберете кога и как да ви включат в приключенията си. Само не се отказвайте в последния момент. Цяла година ще съжалявате, а догодина ще трябва да наваксвате допълнително.

Везни

Седмицата е благоприятна за подобряване на отношенията в семейството ви. Сега може да се разберете с половинката ви за всичко онова, за което до момента сте били на различно мнение. Вслушайте се в това, което ви казва сърцето. Не се учудвайте ако то е на друго от мнение, в сравнение с това, което сте били вие преди време. Понякога са напълно естествени такива трансформации. Бъдете сигурни в себе си и в добронамереността на партньора ви. Ако имате неясноти, свързани с началото на учебната година се обадете още сега, за да имате време да реагирате навреме. В здравослвно отношение отчитайте промяната във времето, за да не се простудите.

Какви мъже искат жените?

Днес ще споделим с вас какви господа си търсят жените Попитахме нашите колежки какво харесват в един мъж и какъв трябва да бъде, за да ...

Скорпион

През тази седмица ще имате възможност за полезни ходове, свързани с професионалната ви дейност. Действайте самостоятелно или възглагайте по-леки задачи на колеги, на които имате доверие, но винаги проверявайте какво са направили. Сега е рано за обобщения, така че не губете време в това, следвайте посоката без да се обръщате назад. Във връзката ви може да настъпи кратковременна криза. Самостоятелните представители на знака може да бъдат спокойни, че няма да страдат от липса на внимание. Вероятно самите вие ще си наложите дисцплина след толкова много кандидати.

Стрелец

Седмицата е подходяща за извършването на някои анализи. Щом дадена позиция не води до резултати, може би е време да помислите и да промените тактиката си. Обвиненията към другите почти никога не носят полза, въпреки удобството на позицията. В момента, в който започнете промяната у себе си ще видите как повечето от нещата, които ви ядосват ще започнат да отпадат едно по едно. Моментът е подходящ за ориентирането ви в това накъде да продължите образованието си. Изберете нещо, към което наистина имате интерес, а не просто популярно.

Козирог

Тези 4 типа мъже не стават за връзка

Щастливите връзки се изграждат от стотици малки неща. Едно от тях е верността. Всяка от вас ще се съгласи с нас, че е важно да имате д...

Седмицата не е подходяща за промени в личния ви живот. Недоволството ви е резултат от много фактори, а не само грешки от страна на партньора ви. Не се опитвайте да прехвърлите на него или нея вината за неразбирателството ви. Може да се отделите за известно време, но нека това не бъде наказателна акция. Обяснете на половинката ви, че просто имате нужда от тишина и спокойствие, за да помислите и да се успокоите. В здравословно отношение направете нещо, за да успокоите нервите си. Променете начина си на хранене и движение в тази насока.

Водолей

Усмивката ви тази седмица ще направи чудеса в придвижването ви по служебната стълбица. Освен специалист професионалистът трябва да умее и да се разбира с останалите и да създава добра работна атмосфера. Това ви качество ще бъде оценено и признато сега. Все пак дръжте нещата под контрол. Добрите намерения не изключват проверката.

Риби

През тази седмица ще ви е трудно да се удържите да не направите някоя щуротия. Знаете много добре къде минава границата, но пък ви е толкова интересно какво има отвъд нея. Всъщност и отвъд нея знаете какво има, а вярвате, че може да е различно. Какъвто и съвет да ви даде човек вие ще постъпите така, както например в 14,57 часа в сряда ви хрумне. Все пак нека този път разумът у вас надделее. Винаги ще има време и за другото.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com