Сподели и спечели карта на света

75239
Сподели и спечели карта на света

Колко често ти се налага да измисляш гениалния подарък, с който да зарадваш, впечатлиш или трогнеш близките си или колегите от офиса ? Със сигурност отговорът е „твърде често“. Добрата новина е, че никога вече няма да ти се налага да се тормозиш по този въпрос, защото всичко, което ти е нужно, за да блеснеш, се намира на адрес creativegg.com. Там е мястото, където ще намериш едни от най-щурите подаръци за всеки повод.

Ние от Actualno.com обичаме креативните неща, затова заедно с нашите приятели от creativegg.com ви даваме възможност да спечелите тази страхотна скреч карта. Тя е идеалното средство да не забравяте къде сте били. Просто издраскайте златния слой от страните, които сте посетили и отдолу ще се разкрие красива цветна карта. Огромният и размер (81.9 x 58.2 cm) и прецизната изработка, я превръщат в задължителна за всеки пътешественик.

Американците не познават Европа

Колко сте добри по география? Сайтът Buzzfeed реши да подложи американците нан тест по география свързан изцяло с… Европа! Както...

Единственото, което трябва да направите, за да може тази карта да стане ваша, е да споделите, коментирате или харесате тази снимка, която е качена на Facebook страницата на Actualno.com. Победителят ще бъде изтеглен на 19-ти декември, името му ще бъде обявено както в сайта ни, така и във Facebook.

Повече за creativegg.com:

Марките, които ще намерите в сайта са утвърдени не само на английския пазар, но и в цял свят. Техните продукти, освен че са оригинални, умни, красиви и практички, са произведени от рециклируеми материали с мисъл за природата.

SUCK UK – Компанията е основана през 1999 в Лондон. От тогава насам работи с дизайнери от цял свят, за да създаде продукти с отличителен дизайн и високо качество. Позната е в цял свят и има магазини на почти всички континенти.

Карта показва в реално време броя на хората на Земята

Двама американски специалисти разработиха карта на нарастването на населението на света, в която ражданията и смъртните случаи се набл...

Luckies of London – Основана през 2005 от Luckie Jim, компанията бързо набира сила и започва да произвежда уникални и забавни подаръци, които изнася в цял свят. Техните продукти обикалят социалните мрежи и удивляват с дизайна и остроумието си. И за да е още по-интересно, Luckies предлагат и още две израелски марки: OTOTO design и Monkey Business.

Най-важното предимство е, че всичко е изключително лесно, бързо и много удобно. Единственото, което трябва да направите, е да изберете най-оригиналния подарък и creative egg ще ви го достави, където и да се намирате в България.

*** Награда, която не е потърсена от победителя в рамките на три седмици, бива предоставена на друг участник в играта, избран чрез жребий.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com