Страшните предсказания на маите за 2022 година

27629
Страшните предсказания на маите за 2022 година
Снимка: iStock/Guliver

В края на всяка година гледаме с надежда към новата и на прага ѝ си пожелаваме да е по-здрава, по-мирна и по-благословена. С интерес, любопитство, вяра или недоверие, на шега или съвсем сериозно отваряме хороскопите и се опитваме да разберем какво ни чака през всеки месец от новата година, какво е приготвила съдбата за нас и как да се предпазим от предстоящите опасности.

Прелистваме писания на пророци и гадатели с надежда да открием, че ни чака по-добро утре. Маите в края на 2021 година отнемат надеждата ни за прекрасна нова 2022 година с предсказанията си, които говорят за петте двойки и божието наказание, което носят. В календара на тази древна цивилизация са открити дати, сочени от маите като особено важни за цялото човечество.

Според баба Ванга през 2022 Русия може да се разпадне, ето и други пророчества

Новата година ще е тук само след няколко седмици, а предвид сегашните обстоятелства и кризисните ситуации, трябва да се подготвим за пр...

Едната дата, считана за посочена от маите като важна за хората на земята и съдържаща тези зловещи пет двойки, беше 21.12.2021, когато обаче не се случи очакваният от мнозина край на света. Другата дата предстои през новата година – 20.02.2022. И тъй като е много близо до нас, нека видим какво казват маите за 5-те двойки и какво можем да очакваме, ако предсказанията на древната цивилизация се сбъднат.

Предсказанието на маите сочи петте двойки като полагане на началото на новата ера, започваща с наказание от боговете и „отваряне на небето“. Те всъщност предсказват порой, толкова силен, че напомня библейски потоп. Говорят за „събаряне на небесата върху земята“ и падане на четирима богове върху нея. Поройните дъждове, причиняващи наводнения, погубени животи и унищожени имоти далеч не са рядкост през последните години. Промените в климата, много от които са резултат от човешката дейност, нанасят жестоки щети. Плащаме твърде висока цена за своите действия или бездействие.

Съвременната интерпретация на древния календар е, че след тази дата започва преходен период към преминаването на новия етап, отбелязващ ерата на шестото слънце. Този преходен период стартира и приключва с дати, в които има четири двойки като 21.12.2021 година. Началото на новия етап е поставено от огледална дата с пет двойки като 20.02.2022 година.

За порои и наводнения, за бедствия през първата половина на XXI век е говорила и пророчицата Ванга. Според думите ѝ бедствия, причинени от силни и поройни дъждове, ще променят планетата и много земи ще останат под вода. Ще се сбъднат ли страшните предсказания и как ще се справят хората с тях, или те се отнасят за други дати и ще посрещнем и изпратим спокойна нова 2022 година, предстои скоро да разберем.

Победа над вируса и рака - какво вещаят астролозите за 2022 г.

Здравето е най-голямото богатство, без него е трудно да живеете дълъг и щастлив живот, след като сте реализирали настоящите и най-смели...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com