Суперзвездите, които не са завършили училище

13670
Суперзвездите, които не са завършили училище

Това може би не е най-подходящото нещо за припомняне на първия учебен ден, но за да успееш в повърхностния свят на американския шоубизнес, не ти е нужно средно образование. Доказват го тези няколко звезди, които са напуснали училище, преследвайки кариери в музиката и киното още от ранна възраст.

Очевидно липсата на диплома не им е попречила да натрупат милиони в банковата си сметка. Все пак не забравяйте, че знаменитостите са изключение от правилото и повечето хора, които не завършват училище, всъщност не ги очаква бляскаво бъдеще.

Поп певицата Бритни Спиърс например напуска школото, за да участва в предаването Mickey Mouse Club на Disney, а после и за да развива музикалната си кариера. След редица скандали през годините днес тя отглежда двете си деца и има собствено шоу в Лас Вегас.

Социален експеримент стресна родителите по света

Ако вашето дете бъде заговорено от непознат, ще избяга ли или ще тръгне с него? Всички родители учат децата си да не говорят с непозн...

Актрисата Камерън Диаз не била особено добра ученичка и решила да напусне училище, за да се отдаде на манекенството. Там имала известни успехи, но истински ѝ потръгва, след като започва да се снима в киното.

Джони Деп се отказал от ученето, защото си мислел, че ще успее... в музикалната сфера. Актьорът с едни от най-касовите филми в историята тогава се бил фокусирал върху писането на песни, но после сменил сферата.

Кои са останалите суперзвезди, които не са завършили училище, четете в Expert.bg!

 

Advertisement

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com