Съвет за всяка зодия за днес, 15 СЕПТЕМВРИ

15033
Съвет за всяка зодия за днес, 15 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Много Овни имат и предложения за сътрудничество, но ако са обективни, бързо ще уловят, че кандидатите не са най-подходящи за съвместна работа.

Тези три зодии ще получат много печалби в началото на седмицата!

Телец

Група Телци са по-колебливи, но вече е време да вземат решение и да променят нещата, които не ги удовлетворяват. Някои получават искани и неискани съвети от близки, бързо ще установят, че идеите не им подхождат. 

Близнаци

Част от Близнаците са недоволни от предоставена им помощ от близки, искат да изглеждат силни, далновидни. Вие сте, само че трябва да се постегнете, да ловите добрите шансове, а те не винаги са твърде мащабни. 

Рак

Раците да помислят още веднъж преди да ги направят, колеги и приятели ги теглят назад към печеливши досега и сработени екипи. И там ще действате най-спокойно, знаете си задълженията, а приходите растат. 

Лъв

Повечето Лъвове имат нужда от помощници и услуги, да се вслушват в добрите съвети, а не да правят пропуски и после да ги търсят.

Дева

Девите са прагматични, ще огледат всеки детайл и започнат ли изпълнението, работата ще пее в ръцете им. Вероятно и печалбите ще бъдат добри, но вие няма да мислите само за своя джоб, а щом може – ще подкрепяте и роднини, познати. 

Везни

Доста Везни са доволни от хода на дела, ако околните им искат помощ, ще услужват, но не им се месят. Добър резултат от усилията ви – нови постове, печалби, оферти за интересна дейност. 

Скорпион

Кои зодии държат на първо място на свободата си?

За много хора свободата идва на първо място. Свободата да в една връзка, това да могат да управляват времето си и като цяло да са госпо...

Скорпионите първо да потърсят съмишленици, да намерят взаимно приемлив компромис по теми, спорни за екипа. Не допускайте неискреност, в работата ще вреди много. 

Стрелец

Група Стрелци летят на крилата на въображението, а работата им изисква прагматизъм, техни клиенти и партньори са консервативни. Не поемайте бизнес и лични рискове. 

Козирог

Козирозите получават много сърдечна подкрепа, с някои техни колеги, клиенти и познати занапред отношенията ще станат по-топли. 

Това са най-надеждните мъже от зодиака

Каквото и да си говорим, всеки от нас си има идеал за половинка и предпочитания, но има една основа като отговорност, любвеобилност и н...

Водолей

Водолеите да внимават в общуването, неумереност ще им докара ядове с колеги, партньори, клиенти, а шефове не харесват разправиите в екипа. Ако се чувствате уморени, вземете мерки, претоварването поболява. 

Не може да намерите истинска ЛЮБОВ? Може е защото сте една от тези зодии

Риби

Ако сте сигурни, че сте изрядни в своите, покажете на околните, че не искате да пилеете време в спорове. Колкото по-стриктни сте в дела, толкова по-високи ще са приходите, организирайте се, добър пример сте.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Люлякът ще издържи 2 пъти по-дълго във вазата, ако направите това

Пълнолуние на 24 април 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com