Тези 6 зодии ще са щастливи през ОКТОМВРИ

3935
Тези 6 зодии ще са щастливи през ОКТОМВРИ
Снимка: iStock

ОВЕН

Следващите няколко седмици не са за нищо друго в живота ви, освен за връзката, която имате със себе си. Венера във Везни активира вашата романтична връзка и това, с което решите да се посветите, но в момента единственото нещо, върху което трябва да се съсредоточите, е как ще се посветите отново на себе си. Уверете се, че отделяте това време, за да покажете на себе си любовта, която сте се опитвали да намерите в другите, и се уверете, че намирате всичко, което балансът означава за вас, независимо от това как изглежда това на другите.

Смешни факти за всяка от зодиите, в които всеки ще се разпознае!

ВЕЗНИ

Зодиите, които винаги и навсякъде ходят с джаджи

Съвременното общество не може да съществува без новите технологии. Хората трябва да се справят с много задачи, което не е възможно без ...

Уверете се, че сте сключили мир със себе си, преди да започнете да го търсите от друг или дори да се опитате просто да се преструвате, че вече не ви засяга. Това е страхотен шанс да си дадете малко състрадание и да разберете, че ако по някакъв начин ви е помогнало да достигнете до този момент от живота си, тогава всичко си е струвало.

ДЕВА

Сега е моментът наистина да се справите с това, което сте отлагали. Склонни сте да не искате да правите нещо, което не разбирате как се прави. Когато мислите за абстрактни неща като любовта към себе си, може да е трудно да разберете какво е чувството или дори как изглежда това. Но ако можете да си представите, че в основата на тези чувства е това, което в крайна сметка искате или се опитвате да получите от другите, това може да ви накара да се почувствате по-осъществими или обосновани. 

СКОРПИОН

След няколко седмици, когато вероятно просто сте били завладени от емоциите си, най-накрая започвате да излизате от мъглата. Колкото и да можете да прекосите тъмнината и да бъдете заобиколени от онези, които все още са тежки в себе си, вие също заслужавате да пристъпите към светлината. Вие заслужавате да прегърнете и получите радост, любов и удовлетворение. Започнете да прегръщате тази мечта.

Хороскоп на оплакванията: Какво вбесява различните зодии

Всеки от нас се ядосва за нещо, но ако погледнете тази тема в контекста на астрологията, можете да забележите някои тенденции. Овен О...

ВОДОЛЕЙ

Този месец планетите ви дават тласък на решителност и любопитство да опитате нещо ново. Дори и да не е огромен житейски въпрос, все пак ще бъде добре да ангажирате този дух, като излезете от зоната си на комфорт и прегърнете нещо ново и вълнуващо в живота си. Работили сте толкова усилено за този момент, че е важно да сте сигурни, че му се наслаждавате.

Коя е най-хубавата зодия за жена?

ТЕЛЕЦ

Ще преминете през някои драматични промени в живота си. Колкото и да се чудите кога ще свърши това влакче в увеселителен парк от изненади, то също така ви отвежда на място, много по-добро от това, на което сте тръгнали. Използвайте това като възможност и шанс да повярвате в това, което сърцето ви казва, независимо дали става дума за съществуваща връзка или дори за намиране на смелостта да започнете отново. Най-добрата любов винаги е тази, която ви учи как да обичате себе си по-дълбоко.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com