Тези мъже са най-секси според ЗОДИЯТА

30939
Тези мъже са най-секси според ЗОДИЯТА
Снимка: Istock/Guliver

Независимо дали мъжът до нас е човек, на когото разчитаме от много време или наскоро появила се тръпка, едно от най-важните условия, за да ни спечели е да бъде секси. Това е не само физическата красота, но и привличането, енергията на мъжа, силата, с която умее да печели женските погледи. Дали зодията на твоя партньор присъства в тази селекция с най-секси мъжете според зодията им?

Мъжът Водолей

Водолеите са зодия, която приковава погледите към себе си мигновено. Винаги се открояват с нещо различно от останалите. Едно от най-ценните им качества е, че са много артистични.  Жените обожават артистични мъже. Те са забавни и креативни в любовта. Имат силно мъжко излъчване, с което умеят да печелят женските сърца, а любовта за тях е детска игра, която познават. Предимство е, че се отдават на връзката и обичат да експериментират в секса. С мъж водолей няма да ви е скучно в леглото – нови пози, ролеви игри, изпълняване на фетиши, те определено пренасят артистичния пламък и в секса.

Мъжът Телец

Мъжете Телец са изискани и стилни. Понякога създават усещане за тромавост, но това бързо изчезва, щом ги опознаеш. Те са ценители на истински красивите неща. Имат нюх за красите жени, разполагат с добри обноски и могат да си позволят лукс. Излъчват лека тайнственост и джентълменска аура, които определено карат жените да пожелаят такъв мъж до себе си. Телците ще се погрижат жената до тях да е задоволена във всяко едно отношение и това си личи още в първите срещи. Дами, не изпускайте такива кавалери!

Мъжът Везни

Атрактивни, интересни и любознателни са мъжете Везни. Доста често са непостоянни във връзките си и проявяват интерес към повече от една жени. Обичат да експериментират и разчитат на чара си, който няма как да остане незабелязан. Освен това притежават и доста красиви черти. Дамите са привлечени от интересната им личност. Везните са едни от най-романтичните в зодиака, а това винаги е една точка пред останалите в любовта.

Мъжът Козирог

Лидерските качествата се проявяват и във любовния му живот. Има категорично секси излъчване и може да спечели всяка жена, която е пожелал. Той е толкова секси, защото е амбициозен и успехите са част от живота му. Той обича игрите и секса и определено ще се постарае да ви остави без дъх. Освен това мъжете Козирог проявяват нескрита суета, което ще ви накара винаги да се чувствате добре в компанията му. Важно е да знаете, че мъжете от този знак трудно се обвързват, но когато срещнат подходящата жена са готови на всичко за нея.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com