Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Типове мъже, в които никога не трябва да се влюбваш

30 декември 2021, 10:20 часа

1. Женкар

Това е типът мъж, който сваля всички жени без изключение. И който най-вероятно ще се опита да сваля и вашите приятелки. Сериозна връзка с такъв мъж е трудно постижима и предвещава много проблеми и стрес.

2. Мамино синче

Мъж, който има добри отношения с майка си и който се отнася към нея с уважение, е много ценен. Но мъж от типа „мамино синче” не е добър вариант да се влюбиш. В крайна сметка той никога няма да е достатъчно доволен от вас, при положение че в него напира нуждата да ви сравява с майка си и дори да ви обвинява, че не сте като нея.

3. Нахален

Това е онзи човек, който пристига и започва говори за материалните блага, които има, който ходи в „такава“ фитнес зала, в „такъв“ ресторант!.. Той просто ще иска да говори за себе си през цялото време, докато вие сте практически невидима за него.

4. Дребнав

Дребнавият човек няма да иска да направи нищо, да ти даде нищо, да ти помогне с каквото и да било. Някои дори не обичат да излизат, да правят различни неща. Освен това те винаги си намират извинение да не излизате заедно, само за да не се налага да се охарчи финансово.

5. Доминантен

Доминантът иска жена, която да му е покорна, и над която той доминира постоянно. Тоест той ще ви контролира през цялото време без да имате право на възражение.... Трябва ли да казваме повече?

6. Властен

Ако вашият мъж иска да знае твърде много за живота ви, иска да контролира стъпките ви и дори ви дава знаци, че се опитва да ви командва, не чакайте повече, за да отстъпите. Всъщност това е един от типовете мъже, които, въпреки че обичат да контролират живота на половинката си, мразят да доставят удовлетворение.

7. Несигурен

Несигурните не знаят какво искат. Може би дори е заради предишна неуспешна връзка. Следователно той е склонен да се навива много. Такъв човек дори може да се опита да ви измами, казвайки, че ще предприеме нещо по-сериозно. Въпреки това няма да стане.

8. Манипулатор

В случая с манипулативния мъж, винаги ще си виновна. В крайна сметка за него вие сте като марионетка. Това ще ви накара да се съмнявате в себе си, да понижите самочувствието си, да се превърнете в жертва през цялото време.

9. Незрял

Излизането с незрял човек със сигурност е гаранция за чести конфликти. Обикновено той не разбира вашата позиция, държи се като дете представяйки се постоянно като жертва..

10. Маскиран

Този мъж ще ви сваля звезди, обещавайки хиляди неща. С течение на времето той ще започне да се обърква, но вие ще му простите, че ви манипулира, тъй като вече ви е вплел в мрежите си.

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес