ТОП 5 на най-верните и лоялни женски зодии

10947
ТОП 5 на най-верните и лоялни женски зодии
Снимка: Pexels

Всеки, който е трябвало да се сблъсква с предателството на любим човек повече от веднъж, дори не вярва, че може да срещнете стойностен, честен и верен човек отново. Всяка раздяла ни носи болка и разочарование, поради което е толкова трудно да се започне успешна нова връзка. Звездите знаят най-добре дали ще срещнете сродната си душа. Представители на тези зодии няма да ви предадат, което означава, че определено трябва да се стремите да се срещнете точно с тях. 
Астролозите смятат, че лоялността на жената зависи изцяло от знака на зодиака, под който е родена.

Телец

Победителката в номинацията „Най-верният и лоялен знак на зодиака“ е жена на име Телец. Както на физическо, така и на психическо ниво, тя се нуждае от постоянен партньор, за да може животът й да бъде изпълнен с всички цветове и емоции. Телецът има специална черта - тези жени остават верни на всяка цена, независимо от грешките, допуснати от партньора. Единственото нещо, което може да не простят, е предателството. Жената ще го възприеме като унижение и обида. За Телеца любовната връзка е нещо интимно и много лично.

Козирог

Ако попитате кои зодии са най-верни в любовта, можем да кажем с пълна сигурност - жени под знака на Козирог. Тези жени могат да се похвалят с надеждност. Ако такъв човек е казал, че те обича лудо и никога няма да изневери, тогава тези думи ще са абсолютно верни. Имайте предвид, че за една жена Козирог комфортът, спокойствието и липсата на конфликти в отношенията са важни. Следователно временните увлечения и предателството са нещо, което няма как да се случи, освен ако не сте направили нещо много лошо и тя иска да ви го върне.

Водолей

По природа, жената под знака Водолей е вярна. Но само любовта не е достатъчна. Една сериозна връзка се нуждае от грижи, подкрепа и доверие в партньора си. Когато говорим за доверие, имаме предвид не само секс, но и чувства. Ако жената Водолей чувства, че я обичате и цените, тя е ваша завинаги. Очаква ви стабилна и обещаваща връзка.

Лъв

Жената Лъв е една от най-верните зодии в отношенията. За нея е много важно да има до себе си човек, на когото да може да разчита по всяко време. Наложително е партньорът да се възхищава на такава дама. Ако мъжът я хвали, допълва и насърчава, жената от този знак ще бъде с него завинаги.

Стрелец

Жената Стрелец иска да бъде независима и модерна. За да не загуби тези възможности, тя избягва сериозните връзки, вярвайки, че те ще ограничат нейната свобода. Тя си казва: Аз съм си самодостатъчна, не дължа нищо на никого и не трябва да се обяснявам. 
Но всеки човек естествено се нуждае от истинска любов рано или късно. Когато такава жена намери идеалния си мъж, тя веднага става по-покорна и вярна. Тогава тя може да стане най-верният знак на зодиака сред жените. Ще забрави съществуването на други мъже, сърцето и тялото й ще принадлежат само на един мъж.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com