Това са 4-те най-големи причини за развод

34959
Това са 4-те най-големи причини за развод
Снимка: iStock/Guliver

Семейството е най-голямата ценност, но не винаги е лесно да изградим собствено семейство, което да поддържаме. Именно поддържането на баланса в отношения се оказва най-трудното и всъщност голямото предизвикателство. Домашният уют, спокойствието, огънчето между всички... все фактори, за които трябва да даваме мило и драго и да ценим дълбоко.

Младите двойки са експанзивни и могат да вземат решение за брак за секунди. Без колебания дали това е подходящият човек или подходящият момент, любовта възтържествува!

12 лъжи за развода, които трябва да знаете

Не бива да си затваряме очите за знаците, които ни показват, че връзката ни няма бъдеще. За това, ако някое от тези 7 неща ви е до бол...

Страхотната новина е, че се наблюдава ръст на браковете в България всяка изминала година! Повече сватби обаче означава и повече разводи...

Какви са причините хората да се женят, а после да се развеждат? Отива ли си любовта или просто я заместваме с друга? Можем ли да се преборим с раздялата?

Днес ще ви посочим 4-те най-големи причини за развод при двойките, а пък вие ако можете ги избегнете, ако е неизбежно – търсете щастието си – то е най-важното!

Синдромът на високите очаквания! Преди брака всичко е цветя и рози...

Любовта прелита около вас и всичко ви се вижда възможно с подкрепата на любимия. Връзката ви обаче се гради на множество плоскости и една от тях са именно очакванията ви към него и неговите към вас. По време на брака много двойки разбират, че са виждали в любимия друг човек, който като съпруг не покрива очакванията им.

Разберете дали ви трябва нова връзка

Обича ме, не ме обича… Обичам го, не го обичам… Всяка любовна история е достойна за написването на нов роман. Романът, в...

Драмата от различните приоритети...

Обикновено, когато двама души имат брак и градят семейство те съвместно организират своите приоритети. В тези случай се налага личността и личните интересите понякога да останат на заден план, което е сериозна причина за пораждане на напрежение и сериозни проблеми. За всяка двойка е важно да гради общи приоритети и понякога да прави компромиси и отстъпки.

Личните финанси СРЕЩУ Общите финанси!

Не един и не два скандала в семействата стават именно по повод на парите. Не позволявайте това да бъде причина за проблеми по между ви. Трудно е да се изгради система, в която всеки да е доволен, да се чувства значим и да знае че подпомага наравно семейния бюджет. Намерете правилен подход за вашия семеен бюджет, за да отхвърлите възможността това да бъде проблем в брака ви.

Липсата на нежност...

4 признака, че си открила сродната си душа

Често казват, че любовта е сложно нещо. Тя изисква ежедневна борба и усилия да запазите отношенията си. Така ли е наистина? Други казв...

Липсата на нежност и интимност също е един от най-сериозните фактори за разделите. Понякога да заспивате до един и същи човек всяка вечер се превръща в рутина и така връзката губи своята емоция. Определено след брака е важно да намирате време само за вас двамата, да се грижите и обичате другия, както и преди, даже и повече.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com