Това са зодиите, които винаги преувеличават, за да привлекат внимание

9726
Това са зодиите, които винаги преувеличават, за да привлекат внимание
Снимка: iStock

Може би сте чували истории, разказни от ваши познати или близки, които ви се струват леко нереални. Или вие самите сте разказвали такива. Това се нарича преувеличаване на истината, което може да бъде съвсем невинно с вкарано чувство за хумор или пък леко драматично. Има някои хора, които просто обичат да го правят, привличайки вниманието на околните. Те са от следващите няколко зодии.

Лъв – царят на думите, който умее да си служи с тях перфектно. Знае как да накара другите да го слушат в захлас и това често е с похват, наречен преувеличаване. Може нещата, които ви казва, че е направил са истина, въпросът е, че вероятно е успял да ги свърши с нечия помощ, с късмет или по друг начин, който не включва част от думите, които използва, за да ги опише. Обича да разкрасява случващото се. Никога няма да покаже неувереност или несигурност.

Какво разбират под любов представителите всички зодии

Всеки човек възприема любовта по различен начин, но влияние върху това оказва и зодията. Нека видим какво разбират под любов представит...

Козирог – има моменти, в които се чувстват подценени от околните. Независимо дали това е така, или не, те са склонни да преувеличават постиженията си, за да се докажат и да покажат колко са изобретателни, силни и смели. Дори да не са такива обаче, те ще бъдат на думи и пред онези, които смятат за важни. Ако се почувстват застрашени или срещат скептицизъм в отсрещната страна, със сигурност ще украсят истината и няма да ви кажат всичко. Ако случайно ги хванете в лъжа, ще направят всичко възможно да замажат ситуацията и ще извадят много солидни и добре подготвени аргументи, с които да се защитят.

Стрелец – те са много борбени личности, но често изпитват съмнения относно собствените си възможности. Разбира се, за това разбират единствено те самите и никой друг. За да не дават повод за съмнения у другите, те преувеличават истината. Така запазват имиджа си пред околните. Могат да създадат истинска приказна история и това не ги притеснява. Ако случайно някой се усъмни в тяхната искреност, те никога няма да си признаят, че са изопачили нещата.

Овен – той си е смел по природа, но държи да се увери, че всички останали също го знаят. Най-често от него ще чуете за подвизите, които е извършил в личния или професионалния си живот. Обича да преувеличава точно с тази цел. Хубаво е да не спорите с него, защото шансът вие да излезе прави е много малък. Овенът държи на мнението си и нищо не може да го убеди в обратното. Често поема отговорности, които другите не искат и когато разказва за тях с гордост, също обича да изопачава нещата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com