Трикове от стилисти: Скрийте умело изпъкналия корем с прости трикове

15650
Трикове от стилисти: Скрийте умело изпъкналия корем с прости трикове
Снимка: iStock

Свободният стил и овърсайз облеклото всяка година се налагат все по-твърдо в класацията на тенденциите. Някой се чувства комфортно в неща, които не му пасват и не пречат на движението, докато друг просто иска да скрие недостатъците на фигурата си. Една от най-проблемните зони в женската фигура е коремът. И ако току-що сте започнали да спортувате и да се храните правилно и искате да изглеждате елегантно точно сега, можете да използвате прости трикове от стилисти, за да коригирате несъвършенствата.

Вертикални линии

Говорим не само за райето като основен принт, но и за онези вертикали, които се създават с помощта на няколко слоя дрехи. Можете да изберете стилен тренчкот, удължена жилетка, риза и др.

Но е важно да посочите областта на талията. За да направите това, блузата трябва да бъде пъхната в панталон с висока талия, а вторият слой, тоест тренчкот или нещо друго, да остане широко отворено.

В резултат на това такъв трик външно разтяга фигурата и я прави по-стройна. По-добре е да откажете ярки цветове, тъй като те могат външно да разширят обемите. С избора на материал също трябва да бъдете внимателни. Например кадифе и велур не са подходящи - те придават допълнителен обем.

Лекар: С тези 2 напитки ще забравите за подутия корем

Преместване на вниманието

Необходимо е да се отвлекат очите на околните от линията на корема. Например, можете да подчертаете красива и дълга шия, като облечете рокля или пуловер с V-образно деколте.

Не забравяйте да допълните визията с аксесоари, масивните елементи ще привлекат вниманието. Основната задача е да изместите фокуса от проблемната зона към тази, която смятате за безупречна.

Чанта през рамо

Чантите, които се носят през рамо, сега са по-актуални от всякога. Освен че са стилни и големи, те подчертават диагонала в пропорциите на тялото. Благодарение на баланса на ширината на бедрата с раменете, талията ще изглежда по-елегантна.

Ако искате да имате 2 пъти по-малък корем за 6 дни, опитайте ТОВА

Висок ръст

Визуално да се отървете от изпъкналия корем ще помогнат дрехите с висока талия. Основното нещо е да не избирате поли и панталони от тънка материя. Също така е важно да избягвате допълнителни елементи върху облеклото, особено по линията на колана. Идеалният вариант биха били панталоните тип "палацо" или права кройка, обгръщащи поли.

Поли с ластик ще изглеждат зле, така че е по-добре да ги пропуснете. Освен това те създават допълнителен обем в областта на талията, а това трябва да се избягва. Дънките и панталоните с ниска талия също са лоша идея.

Оформящо облекло

Не забравяйте за съществуването на коригиращо бельо, което може да скрие изпъкналия корем за секунди. Освен това, благодарение на стягането, силуетът се удължава и става по-стегнат.

Често холивудските красавици носят такова бельо преди да излязат на червения килим, така че тоалетите им да изглеждат перфектно. Мъжете също могат да използват оформящо облекло.

В ежедневието не трябва да злоупотребявате с такъв лайфхак, но преди празнично събитие, на което трябва да изглеждате перфектно, защо не.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com