Високи токчета и зодиакални знаци: На кои подхожда?

7696
Високи токчета и зодиакални знаци: На кои подхожда?
Снимка: iStock/Guliver

Да си признаем, че високите токчета не са най-удобните обувки. Но кой е казал, че удобството трябва да бъде фактор, когато става дума за мода? Както всички знаем, някои зодиакални знаци са готови на всичко, за да изглеждат по най-добрия начин. И така, кой знак е готов да приеме предизвикателството да носи високи токчета? Е, нека да разберем!

Огненият знак: Овен

Овенът е първият зодиакален знак и родените под него никога не се плашат от предизвикателства. Те обичат да се открояват и да правят смели модни избори - например да носят високи токчета. Без значение дали излизат на обяд, или се забавляват в клуб, те винаги ще изберат чифт токчета или клинове. Овенът обича да бъде забелязван и няма по-добър начин да го направи от чифт убийствени токчета. Освен това техният ентусиазъм и увереност им придават допълнително предимство, когато ходят с тях!

Въздушният знак: Везни

От друга страна, Везните обичат да разполагат с възможности за избор на стил и гардероб. Те не се придържат само към един вид обувки, а имат различни чифтове за различни поводи. Но ако ги попитате за любимия им вид обувки, можете да се обзаложите, че високите токчета ще бъдат начело на списъка! Везните обичат изтънчеността и елегантността, така че нищо не отговаря на това описание повече от чифт токчета или платформи! И тъй като Везните са известни със своите социални умения, те сякаш се носят грациозно, когато ходят с тях!

Воден знак: Риби

Рибите са един от онези знаци, които често се губят в собствения си свят - включително когато става въпрос за модни решения! Те винаги обичат да експериментират с различни стилове и тенденции - включително с високи токчета. Понякога Рибите могат да бъдат тромави, но когато става въпрос за носене на токчета, те изглежда са намерили своята опора (каламбур!). Комбинацията между женственост и сила прави Рибите да изглеждат хипнотизиращо винаги, когато носят този тип обувки - особено ако са съчетани с рокля или пола!

Въпреки че всички зодиакални знаци могат да се справят с носенето на високи токчета, изглежда, че представителите на огнените и въздушните знаци обичат да приемат това предизвикателство повече от всички останали! Техният ентусиазъм и увереност ги карат да изглеждат зашеметяващо, докато ходят с този тип обувки. От друга страна, Водните знаци предпочитат да имат повече възможности за избор на мода, но все пак обичат да експериментират с различни стилове - включително и да носят високи токчета от време на време! Така че, независимо от знака си, не се колебайте да обуете чифт убийствени токчета, когато ви се прииска - в края на краищата модата не познава граници, нито пък зодиакалните знаци!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Лошо е за вас, за котките и за кучета: не можете да правите това в двора

Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?

Тези хитринки за боядисване на яйца ще ви спестят много време!

Прясно агнешко месо - да изберем

Кога се приготвят козунаци за Великден?

Стихотворение за 30 април 2024

Таро хороскоп за 30 април 2024

Ако имате дъщеря, прочетете тази притча

Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за май месец

Таро хороскоп за месец МАЙ за всяка зодия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно