Водолеите ще забогатеят, а Козирозите ще започнат да спестяват: Финансов хороскоп за май

13882
Водолеите ще забогатеят, а Козирозите ще започнат да спестяват: Финансов хороскоп за май
Снимка: iStock

През май ще има много почивни дни, но не трябва да забравяте за работата. На какви точки да обърнете внимание при всяка зодия?

Овен

До средата на май късметът ще е с вас! В живота ще има повече шансове за постигане на материално благополучие - най-накрая ще намерите правилното финансово решение. Естествената предприемчивост, способността да защитавате своите интереси и ценности ще са причина да постигнете желаното.

Телец

Големи подаръци не трябва да се очакват, но и големи дупки в бюджета не се очакват. Май ще е стабилен. До края на месеца щедрата планета Юпитер ще посети вашия знак, така че финансово ще сте по-добре от останалите. Просто трябва да изчакате.

Близнаци

Не си губете времето с дребни неща, а разширете кръгозора си. Активно изграждайте бизнес връзки, приемете нови запознанства, за да получите максималното от бизнеса си. Не трябва да разпространявате как и колко печелите. По-добре е да мълчите.

Рак

Ще сте трезвомислещи и спокойно ще се занимавате с това, което обичате. През май трябва да помислите задълбочено за дългосрочни финансови цели, но бъдете внимателни при избора на инвестиционен инструмент.

Лъв

Май е идеално време за професионално развитие. Ново ниво на знания увеличава шансовете ви за увеличаване на доходите. Финансов късмет ви очаква в областта на развлеченията, свободното време за деца, изкуството.

Дева

Нужно е да се концентрирате върху това как съхранявате спестяванията си. Важно е да анализирате офертите и да изберете най-добрата или да намерите алтернатива на банковите депозити. През май ще имате шанс да инвестирате средствата си по-изгодно.

Везни

Май ще бъде пълен с изненади! Може би неочаквано получаване на пари, за което дори не сте знаели. Инвестирайте ги в полза на семейството, например в недвижими имоти. Тогава ви очаква добра възвращаемост.

Скорпион

Бъдете готови за случайни и неочаквани пари - забравени проекти или властни спонсори ще дадат известност. Важно е да сте по-внимателни в сделките и да не предприемате резки стъпки.

Стрелец

Май е страхотно време да започнете да взимате пари за хобита и неща, които сте правили безплатно. Не се страхувайте от промени в живота, всички промени ще са в полза на финансовото ви състояние.

Козирог

За вас идва стабилно време, така че не пропускайте шанса да оформите финансова възглавница. Но даването на пари на заем през този месец не се препоръчва! Те няма да се върнат.

Водолей

Възможността да печелите се увеличава драстично! Можете да имате всичко за което сте мечтали. Съсредоточете се върху разходите си за различни малки неща, за да избегнете безполезни покупки.

Риби

Ще имате добри възможности да увеличите доходите си. Но не приемайте парите лекомислено! Дори да се чувствате сякаш сте ударили джакпота. Те ще бъдат полезни през цялата година.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 12 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 12 май /валутен калкулатор/

5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка

6 неща, които носят само жените с високо самочувствие

Коя река е най-големият приток на Дунав?

Кои са най-добрите комплименти за мъж?

Какво се случва с тялото ни, когато прегърнем дърво?

Как да заспим ефективно, за да имаме по-дълбок сън през нощта?

Археолози в Хърватия откриха метален шлем на 2500 години в илирийска гробна могила

Навик или нещо друго: Защо някои хора все още гризат ноктите си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com