Защо на една жена й е трудно да се ВЛЮБИ в мамино синче

3753
Защо на една жена й е трудно да се ВЛЮБИ в мамино синче
Снимка: iStock/Guliver

Мамините синчета са тема табу за всяка жена и може би са най-големият им враг в любовта. Никоя жена няма желанието да се обвързва с мъж, който е твърде привързан към майка си и постоянно трябва да води битка за вниманието му. Със сигурност в този случай майките на мъжете играят огромна роля и често развалят хармонията и щастието в техните взаимоотношение. Ето и няколко причини, поради които жените избягват да се обвързват с мамини синчета и им е трудно да ги обикнат:

Майките за тях винаги са на първо място

Всяка жена иска да бъде най-важна за своя любим, той да й обръща нужното внимание и тя да бъде негов приоритет. Но с маминото синче никак не е така, защото вниманието му е заето от майката и той постоянно се старае да й угоди и да я прави щастлива, отколкото ще мисли за вас.

Не са достатъчно сигурни в себе си

Обикновено мъжете, които имат толкова силни и нездравословни връзки с майките си, са несигурни в себе си, когато стане въпрос за любовни отношения. Те ще търсят жени само със сходни качества като на майка си, както и дори понякога с прилики във външността. Те търсят одобрението на майка си за дадена кандидатка и не взимат решение за връзката си, докато не го обсъдят с нея. Това определено не би се харесала на никоя жена и не би изтърпяла дълго подобно поведение.

Чувстват се длъжни към майките си

Те смятат, че майките им заслужават всичко, тъй като са им дали живот и са задължени да им угаждат завинаги, дори когато вече искат да създадат собствено семейство. Освен това, те ще очакват от вас да се държите точно като майка им – да ги обгрижвате, да поемате по-голямата част от задълженията и да ги глезите като бебета, докато трябва едновременно с това да водите битка за внимание с майка му.

Мамините синчета са от тези зодии

Астролозите са изброили типовете мъже, които са прекалено зависими от майка си. При тях съпругата винаги е номер две, кои са те, вижте ...

Сигурни са, че половинките им ще ги наранят

Мамините синчета се страхуват от обвързване, тъй като нямат доверие на друга жена и приемат майка си за единствената жена, на която могат да разчитат и да се доверят.

Те не уважават жените

Друга характерна черта за мамините синчета е, че те не уважават достатъчно останалите жени, за да създадат здрава и стабилна връзка. Те биха ви се подигравали, критикували, могат да правят злобни забележки и подмятания и т.н. Поради недоверието си към жените те стават изключително груби и заядливи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com