Зодиите и Ванга: За доверчивите във вярата си

15488
Зодиите и Ванга: За доверчивите във вярата си
Снимка: geralt / Pixabay

Пророчицата Ванга разделя представителите на Зодиака на две групи: тези, които са закриляни от ангели, и тези, чийто живот е помрачен от трудна съдба. Тя идентифицира знаците, които са предпочитани от висшите сили, и също така посочи тези, които биха могли да се конкурират с нея.

Зодиите, които Ванга нарича късметлиите на съдбата

Телец

Най-надеждният и спокоен от всички, Телецът, според Ванга, има специалната защита на звездите. Неговата самоувереност и невероятна решителност се подкрепят от висшите сили.

Скорпион

Скорпионите, представители на най-загадъчния знак, са уникални със своята уязвимост и упоритост. Звездите ги подкрепят във всяко начинание, но, както отбеляза Ванга, те трябва да изразят своята благодарност навреме, за да избегнат загуби.

Лъв

Лъвовете са в едни от най-добрите позиции сред звездите, но Ванга подчертава, че техният егоизъм може да се превърне в пречка за абсолютното щастие.

Риби

Рибите, притежаващи невероятната способност да угаждат на другите, са потопени в потока от благословии от звездите. Според Ванга, това са истинските късметлии, чиито желания се сбъдват като с магия.

Зодии с трудна съдба

Везни

Везните, според Ванга, са склонни да разчитат твърде много на мнението на другите. Страхът да не бъдат съдени от света оставя дълбока следа в житейския им път. Постоянното желание да помагат на другите понякога ги кара да забравят за себе си.

Близнаци

Близнаците често се сблъскват с провали в живота заради вътрешните си комплекси. За да им се усмихне съдбата, трябва да проявят повече смелост и да балансират преживяванията си.

Рак

Раците, които имат богат емоционален свят, често се поддават на депресия, която е предназначена да привлече трудности в живота им. Навикът да се оплакваме от съдбата си създава отрицателно въздействие върху света около нас.

Козирог

Животът на Козирозите не е лесен, но те понякога създават допълнителни трудности за себе си, опитвайки се да докажат своята стойност. Те имат решителност и издръжливост, но трябва да преразгледат отношението си към самовъзхищението.

Зодии, които могат да съперничат на Ванга

Водолей

Белязани с известна странност и изключителна привлекателност, Водолеите имат потенциала да разкрият дарбата на предвидливост. Дори и да не развият психическите си способности, този дар пак ще ги придружава. Водолеите често виждат ярки пророчески сънища, мистериозни и предсказващи.

Дева

Девите имат уникалната способност да усещат другите хора и да им споделят ценни съвети. Обръщането на внимание на думите им може да бъде от полза за всички около тях. Ванга предупреждава, че само тези, които са готови да се изправят пред сериозни трудности, трябва да пренебрегват Девата, тъй като този знак има мощен поглед, който може да донесе не само благословия, но и неприятности.

Стрелец

Стрелецът е развил свръхестествен дар от детството си. Те просто трябва да осъзнаят своята уникалност и са в състояние да погледнат в бъдещето, както и да станат опора за другите.

Овен

Овните, които имат вътрешна решителност и страст, дърпат всичко, което искат от живота. Техните успехи са пряко свързани със силно подсъзнание, което щом си представят нещо, веднага се сбъдва.

Наистина ли вярвате, че Ванга е казала това и се е занимавала със зодии? Не бъдете толкова лековерни и имайте малко хигиена, когато се втурвате "да поглъщате" информация!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ново начало: Как да смените професията, ако сте на 30, 40 или 50 години

Знамения за косата и ноктите, които всяка жена трябва да спазва

Защо се срещнахме, ако не можем да бъдем заедно

За да расте косата ни по-бързо: трихолог назовава 7-те най-добри продукта

Тези зодии ще донесат вихрушка от драма и емоции в живота ви

Какви грешки се правят при отглеждане на ягоди в двора

Кой и кога не трябва да ходи на сауна - проверете дали сте сред тях

Вгорчават живота си сами: Тези зодии не могат да се освободят от миналото

Какво е синхроничност и как да разберем, че сме преживели съдбовна среща

Дълбоки като океан: Тези носят интелектуални и емоционална мощ

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com