Зодиите, които не могат да бъдат щастливи заедно

10764
Зодиите, които не могат да бъдат щастливи заедно
Снимка: iStock/Guliver

Има някои хора, които просто са идеални един за друг. Те се разбират и знаят какво да кажат и кога да го кажат. Въпреки че има и други, които просто без конкретна причина не могат да се понасят и са напълно несъвместими. Ако срещнете някого и незабавно развиете неприязън към него, има вероятност това да е заради зодията му. Същото важи и за привличането. Има двойки, които се чувстват като познати от години още на първата си среща. Колкото и невероятно да звучи, всичко до голяма степен зависи от съвместимостта на зодиакалните знаци.

Всеки зодиакален знак има различни черти и качества и понякога те могат да се сблъскат с други. Някои двойки зодии просто нямат нищо общо и са склонни доста често да имат противоречиви гледни точки и мнения. Добре е предварително да се знае несъвместимостта на знаците, за да се спестят редица неприятности при евентуална връзка. Ето списък от 5 зодиакални двойки, които просто не могат да стоят един до друг, въпреки всичкото си старание и желание за това.

Овен и Рак

При представителите на зодиите Овен и Рак може да се окаже, че заради голямата несигурност на представителите на зодия Рак, двамата могат постоянно да искат гарантиране и утвърждение на всяко едно действие на всеки от двойката. В подобна ситуация Овенът може да прекарва времето си само в убеждаване на Рака и успокояване, което води до значително отдалечаване на Овена.

Водолей и Телец

Телците обичат да се улесняват и обикновено са спокойни в подхода си. Водолеите обичат да участват в приключения, да не се съобразяват с нормите и да правят нещата по свой начин. С тях  никога не може да има скучен ден.

Козирог и Стрелец

Козирозите са решителни и трудолюбиви. Те са отдадени професионалисти и нямат нищо против да работят за постигането на целта си, докато Стрелците просто искат да се наслаждават на живота, да изследват заобикалящата ги среда и да се забавляват.

Дева и Везни

Хуморът и остроумието е втора природа за Девите. Те са реалисти и затова използват хумор, за да олекотят ситуациите, докато Везните са заклети мечтатели. Те са невероятно оптимистични и твърдо вярват, че всичко може да се случи.

Лъв и Скорпион

Лъвовете винаги са на линия и са социално ориентирани. Те обичат да бъдат в центъра на вниманието и са склонни да доминират в повечето разговори. За разлика от тях, Скорпионите предпочитат да са на заден план и им трябва повече време и убеденост, за да се отворят към хората.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com