Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които са обречени на страдание през тази седмица, 27-31 ДЕКЕМВРИ

26 декември 2021, 09:00 часа

ОВЕН

Това е една от тези седмици, в които сте по-остри с тези, които обичате, и сте благи към напълно непознати. Никой не е достатъчно добър за вас и вие сте повече от готови да му кажете как точно се чувствате и това ще направи седмицата ви истински ад. Ако искате да избегнете войната, която можете да започнете, дръжте устата си затворена, колкото можете.

Кои зодии правят най-големите скандали?

РАК

Този ден ще ви направи нечий герой и ще бъдете толкова неохотни, колкото можете да бъде, когато става въпрос да заемете подобна позиция. В друг ден това може да се разглежда като възможност за вас да бъдете мили, да проявите състрадание, но тази седмица всичко, което наистина искате, е да бъдете оставени на мира.

Вижте как зодиите ще прекарат Коледа

ДЕВА

Вие не искате да поемате отговорност за допуснати грешки и това е през цялото време. Тази седмица ще отразява всички неща, от които не сте доволни в себе си. Не обичате да признавате, че грешите или нещо по-малко от перфектното и за съжаление тази седмица ще продължи да ви дава примери за това, че просто не правите нещата както трябва.

 

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес